מטגנים אורז ירקות
לטגן אורז צמחוני עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 415 קלוריות . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן צמחי, שן שום, רוטב סויה ופטריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 33% , וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בשר חזיר וירקות , מטגנים ירקות צבעוניים , וטיגון ירקות עוף .
הוראות
במחבת קטנה מחממים כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
הוסף ביצה. כשהביצה מתקבעת, הרם את הקצוות, תנו לחלק לא מבושל לזרום מתחת.
מוציאים ביצה וקוצצים לחתיכות קטנות; לְהַפְרִישׁ.
באותה מחבת מטגנים שעועית ובצל בשמן הנותר במשך 1-2 דקות.
מוסיפים את הקישואים, הפטריות והשום; להקפיץ עוד דקה.
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד שהשעועית רכה והאורז שחום קלות. מערבבים פנימה רוטב סויה. מחזירים ביצה למחבת; חום דרך.