מטוגן " עוף עם מלפפון ושומר Raita
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל טחון גס, שמן זית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, עוף טנדורי עם מלפפון Raita, ו עוף טיקה עם מלפפון Raita.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. כיסוי וצינה.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף עם 1/8 כפית מלח; מעיל קל שני הצדדים של חצאי חזה עוף עם תרסיס בישול. לדלות בפירורי לחם איטלקי מתובל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 2 דקות בכל צד או עד הסוף.