זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל טחון גס, שמן זית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, עוף טנדורי עם מלפפון Raita, ו עוף טיקה עם מלפפון Raita.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
מערוך
3
מפזרים עוף עם 1/8 כפית מלח; מעיל קל שני הצדדים של חצאי חזה עוף עם תרסיס בישול. לדלות בפירורי לחם איטלקי מתובל.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.