מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? פולנטה אפורה צלויה עם פטריות בר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו מרסלה, מרק ירקות, סוחרי מזון מתובלים פולנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פטריות בר עם גבינת הרבד, משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר, ו פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ושום ו sauté עד פטריות לרכך, על 6 דקות.
מוסיפים מרק, מרסלה ובצל ירוק ומבשלים כ 5 דקות עד הנוזל מצטמצם בחצי ואתה מגרד את חתיכות השחמה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.בינתיים, לארגן פולנטה על תבנית אפייה קטנה.
מברשת פולנטה משני הצדדים עם הנותרים ½ שמן כפות. Broil polenta עד זהב פריך, על 3 דקות לכל צד.
העבר פולנטה צלחות. כפית פטריות ורוטב מעל ומגישים.