קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ורכיכות Oeuf

מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ורכיכות Oeuf
מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ו Oeuf Mollet נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך בייקון, חלב, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ו Oeuf Mollet מ ' דניאל, Light Salade Aux Lardons, ו Salade Lyonnaise (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטבול את כבדי העוף בחלב ולספוג לילה במקרר. מסננים יבש לטפוח עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לטבול את הביצים ומרתיחים במשך 6 דקות. מסננים ומקלפים את הביצים מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
דק פרוסה 1 גזר לחתוך את הפרוסות לתוך julienne דק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מקלפים את העלים החיצוניים הקשים מן הכרישה ולחצות אותם לאורך, החל 1/2 אינץ ' מבסיסם כדי לשמור אותם ללא פגע. יש לשטוף אותם במים קרים כדי לשטוף כל חול מהשכבות שלהם. צרור כרישה ולקשור יחד עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מניחים בסיר גדול עם הגזרים הנותרים, עלה המפרץ, טימין לכסות עם מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות, או עד שהגזר רך. מסננים, וזורקים את הקורנית ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר את הגזר לבלנדר עם 5 כפות מים, חרדל, וחומץ. מחית עד חלקה, ואז להזרים בשמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להתיר את הכרישה, לטפוח יבש עם מגבות נייר, מברשת אותם עם רוטב גזר; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, לצרוב את הבייקון משני הצדדים עד פריך, על 6 דקות בסך הכל. מסננים את כל אבל 1 כף שומן, להעביר את הבייקון ללוח חיתוך, לחתוך את הרצועות לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. עונדים את כבדי העוף מכל הצדדים במלח ופלפל. להחזיר את מחבת sauté עם שומן בייקון לחום גבוה ולהוסיף את הכבדים בשכבה אחת. לצרוב את הכבדים משני הצדדים עד מבושל דרך אבל עדיין ורוד בהיר במרכז, על 5 דקות בסך הכל. לגרוף על קרש חיתוך ולחתוך את הכבדים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כבד עוףכבד עוף
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כפית את ויניגרט גזר למרכז של 6 צלחות סלט העליון כל אחד עם כרישה מתובלת החוצה fanned ו 1 ביצה. מחלקים את הבייקון, כבדי עוף, גזר ג ' וליאן, ועירית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל