מייפל סוכר-חזיר צלוי ג'ינג'ר
אם יש לכם מלח כשר, פלפל, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים בלונדיניות עם ציפוי" סוכר חום" כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלוי חזיר עם רוטב חמוציות רימון קלמנטינה, צלי חזיר מייפל, ו צלי חזיר כתום-מייפל.
הוראות
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חריצים דקים על כל בשר חזיר צלי להחליק פרוסת שום לתוך כל אחד. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר מייפל עם זנגביל, מלח, פלפל אדום ושמן זית. לשפשף את הדבק על כל בשר החזיר, לעטוף אותו היטב פלסטיק ומקרר לילה במחבת קלייה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצלייה.
צולים את החזיר במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -400 וצולים את החזיר במשך כ -35 דקות יותר, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה רושם 13
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך. זרוק את החוט וגלף את החזיר לפרוסות דקות. מסדרים על מגש, מקשטים עם פרוסות תפוז, דומדמניות אדומות ומנטה ומגישים.