מייפל קלוי בטטות
מייפל קלוי בטטות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצלצלי שאלוט, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים צלויים מייפל, מייפל קלוי בטטות, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, 2 כפות של סירופ מייפל, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות מלח ו 1 כפית פלפל.
מערבבים כדי לכסות באופן שווה את תפוחי האדמה ולסדר על מגש גיליון. צלוי עד קרמל, חום זהוב ורך, על 20 עד 30 דקות. הקפד לבדוק אותם לאחר 15 דקות ומערבבים, במידת הצורך.
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ואת שאלוט פרוס ו לטגן עד שהם מתחילים caramelize, על 5 דקות
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של סירופ מייפל וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. חום נמוך בינוני ומבשלים עד חום זהוב ומקורמל, כ 5 דקות.
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם, אם המחבת מתייבשת.
מוסיפים את קוביות הבטטה הקלויות לצלצלים המקורמלים ומעבירים למנה חמה.