קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות7
מגזין

מיכל שוקולד מלא פירות

מיכל שוקולד מלא פירות
מיכל שוקולד מלא פירות דורש כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 15 מנות עם 360 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי מתוק, ציפוי ממתקים, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגות ללא דגנים וחלב / / שוקולד מריר ופירות מלאים, מעדן מלא פירות, ו עוגות מלאות פירות.

הוראות

1
קו 9 אינץ'. תבנית אפייה עגולה עם נייר אלומיניום; מניחים בצד. בסיר כבד על אש נמוכה ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים 3/4 כוס לתבנית מוכנה; מצננים במשך 10 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מורחים ציפוי דק של השוקולד המומס שנותר סביב דפנות התבנית (ראו תמונה 1); מצננים במשך 5 דקות. המשך בציפוי עד לשימוש בכל השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שוברים ציפוי ממתקים לבן לגושים; מניחים בקערה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל ב 70% כוח עבור 1 דקה; מערבבים. מיקרוגל במרווחים של 10 שניות או עד להמסה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים סירופ תירס; מערבבים עד שהתערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
6
יוצקים על נייר שעווה; לחץ על 1/2 אינץ'. עובי.
7
תן לעמוד במשך 15-20 דקות או עד קל לטפל. מניחים בצד 1 כפית להרכבה.
8
מחלקים את הציפוי הנותר לשש מנות שוות.
9
מגלגלים כל אחד ל -15 אינץ'. חבל. לחץ על שלושה קצוות חבלים יחד; צמה ולחץ על הקצה כדי לאבטח. חזור על הפעולה עם החבלים שנותרו. הניחו בצד את שתי הצמות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
לפירות יער טבולים בשוקולד: ממיסים שוקולד וקיצור במיקרוגל או בסיר כבד. מערבבים פנימה תמצית שקדים. טובלים תותים באמצע הדרך, ומאפשרים לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מניחים על מגש מרופד בנייר שעווה; מכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
12
להרכבה, הסר בזהירות את מיכל השוקולד מהתבנית על ידי משיכה איטית כלפי מעלה בטנת נייר הכסף (ראה תמונה 2). קלף נייר כסף להסרה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מניחים כתמים קטנים של ציפוי לבן שמור סביב הקצה העליון של המיכל כדי לאבטח את הצמות (ראה תמונה 3). לחץ על צמה אחת סביב מחצית המיכל. חזור על הפעולה עם צמה אחרת; חתוך כך שיתאים במידת הצורך. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה. ממלאים פירות יער טבולים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.