מילוי אורז פטריות
מילוי אורז פטריות נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 123 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש pack פורצ'יני פטריות, פרמזן, צנוברים, ובצל. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה לא כל כך מצוין. אורז בר ומילוי פטריות, תפוח ופטריות אורז בר מלית, ו אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שמן פח לחמניה 12 חור לא מקל וחורים קו עם שתי רצועות אפיית קלף, כדי ליצור צלב.
שים את הפטריות בקערה ושופכים מעל ירק חם. השאר עבור 20 דקות, ולאחר מכן זן, להזמין את המניה וקוצצים את הפטריות, אם גדול.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים במשך 5 דקות עד מתרכך.
מוסיף את צנוברים ומטגנים עד קלוי קלוי.
מוסיפים את השום, האורז ומבשלים 2 דקות.
עצה ביין, לתת לו בועה, ולאחר מכן להוסיף את המניה השמורה, פטריות ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ומבשלים במשך 10 דקות, עד האורז הוא רק מבושל.
הסר מחום וקריר, ואז מערבבים בביצה, בזיליקום, פלפל ומלח, אם משתמשים.
ממלאים את הפחיות במילוי, מפזרים מעל פרמזן.
אופים במשך 20-25 דקות, עד הזהב על גבי. להתקרר בקופסאות, או במשך 5 דקות אם מגישים מיד.
הסר על ידי משיכת את צלבי הקלף. לפצות עד יומיים קדימה. לחמם על תבנית אפייה משומנת, ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 במשך 10 דקות.