מילוי משמש-כתום
מילוי משמש-כתום יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מיץ תפוזים, קורנפלור, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו מילוי משמש-דני.
הוראות
מערבבים 3/4 כוס מיץ תפוזים ומשמשים בסיר nonaluminum; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד משמשים הם מכרז. כף לתוך בלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר. בהדרגה להוסיף הנותרים 3/4 כוס מיץ תפוזים, ערבוב עם חוט לטאטא עד היטב מעורבב.
מוסיפים את המרגרינה; מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף תערובת משמש ומיץ לימון.
יוצקים לתוך קערה; כיסוי וצינה 4 שעות.