מילוי משמש פקאן
מילוי משמש פקאן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 139 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם חצאי פקאן, משמשים, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 25%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עשב משמש-פקאן מלית, כל-צלי משמש & פקאן מלית, ו סקונס פקאן משמש עם חמאת דבש משמש.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה בגודל 11 על 14 אינץ', והניח בצד לאפיית המלית.
מסדרים חתיכות לחם מחמצת על תבנית עם נייר אפייה. צולים את הלחם בתנור שחומם מראש עד שהוא פריך ויבש, 20 עד 30 דקות.
מוציאים מהתנור להתקרר. הגדל את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והסלרי; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את העשבים דה פרובנס ומרווה משפשפת, ואז מערבבים פנימה את המשמשים. מכבים את החום ומאפשרים לתערובת לנוח.
זורקים את הלחם הקלוי והפקאנים יחד בקערה גדולה. מערבבים פנימה את תערובת הסלרי ואז מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים פנימה את מרק העוף, כוס אחת בכל פעם. מערבבים פנימה את הביצה.
מעבירים את המילוי לתבנית האפייה בחמאה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון משחים, 30 עד 35 דקות.