קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי נקניק ותפוח

מילוי נקניק ותפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק תפוח מלית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 356 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מניית עוף, לחם סנדוויץ ' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מילוי תפוחים נקניק, נקניק ותפוח מלית, ו מילוי נקניק תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חום 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא נמס ומתחיל חום; להוסיף את התפוחים, להפחית את החום בינוני לבשל, ערבוב, עד רך מעט, על 4 דקות. מערבבים את הדבש והחומץ, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
תפוחתפוח
חמאהחמאה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
ממיסים 2 כפות חמאה באותו מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים למעיל, ואז מעבירים לצד אחד של תבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הנקניק לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד הנקניק מבושל דרך והלחם קלוי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוסיפים את הנקניק והלחם לקערה עם התפוחים; מוסיפים את המרווה, הקורנית והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
נקניקנקניק
תפוחתפוח
לחםלחם
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים עוד 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים חצי מכל כרישה, סלרי וגזר לבן, ו 2 כפות מים; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות שקופים, כ -8 דקות, ולאחר מכן מעבירים לקערה עם תערובת נקניק-תפוח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
גזר לבןגזר לבן
נקניקנקניק
סלריסלרי
תפוחתפוח
כרישהכרישה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את הכרישה הנותרים, סלרי גזר לבן, ו 2 כפות מים למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ 8 דקות; מעבירים לקערה וזורקים. חם כפית של המילוי במחבת עם מגע של חמאה לטעום את התיבול; להתאים לפי הצורך. (זה כל כך חשוב לטעום את המילוי שלך בזמן שהוא חם כדי לקבל תחושה של תבלינים וטעמים.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
גזר לבןגזר לבן
מילוימילוי
חמאהחמאה
סלריסלרי
כרישהכרישה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
10
מוסיפים את ציר העוף לקערה וזורקים כדי להרטיב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מברשת 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
להעביר את תערובת המילוי לצלחת ולנקד עם הנותרים 3 כפות חמאה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, כ 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
14
צילום: יונהי קים