תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק תפוח מלית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 356 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מניית עוף, לחם סנדוויץ ' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מילוי תפוחים נקניק, נקניק ותפוח מלית, ו מילוי נקניק תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חום 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא נמס ומתחיל חום; להוסיף את התפוחים, להפחית את החום בינוני לבשל, ערבוב, עד רך מעט, על 4 דקות. מערבבים את הדבש והחומץ, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
תפוח
חמאה
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
3
ממיסים 2 כפות חמאה באותו מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים למעיל, ואז מעבירים לצד אחד של תבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הנקניק לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
נקניק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים עד הנקניק מבושל דרך והלחם קלוי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מוסיפים את הנקניק והלחם לקערה עם התפוחים; מוסיפים את המרווה, הקורנית והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
נקניק
תפוח
לחם
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מחממים עוד 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים חצי מכל כרישה, סלרי וגזר לבן, ו 2 כפות מים; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות שקופים, כ -8 דקות, ולאחר מכן מעבירים לקערה עם תערובת נקניק-תפוח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
גזר לבן
נקניק
סלרי
תפוח
כרישה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את הכרישה הנותרים, סלרי גזר לבן, ו 2 כפות מים למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ 8 דקות; מעבירים לקערה וזורקים. חם כפית של המילוי במחבת עם מגע של חמאה לטעום את התיבול; להתאים לפי הצורך. (זה כל כך חשוב לטעום את המילוי שלך בזמן שהוא חם כדי לקבל תחושה של תבלינים וטעמים.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
גזר לבן
מילוי
חמאה
סלרי
כרישה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
10
מוסיפים את ציר העוף לקערה וזורקים כדי להרטיב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מברשת 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
להעביר את תערובת המילוי לצלחת ולנקד עם הנותרים 3 כפות חמאה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, כ 40 דקות יותר.