מילוי עוגת פירות מקדימה
מילוי פאי פירות מוכן מראש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פירות להכנת מראש חלבון יוגורט Parfaits, אורז קוקוס אסור להכנת מראש עם טופו ופירות קיץ, ו פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake.
הוראות
חותכים כל אחד משמשים לאורכו לרבעים (שישיות אם הם גדולים מאוד), בורות השלכת. (אם משתמשים באפרסקים, לקלף אותם לחתוך טריזים דקים. אם באמצעות שזיפים, לחתוך פירות לפרוסות 1/2 אינץ'.) אתה צריך על 8 כוסות פירות בסך הכל.
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות פירות, 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס קמח (ראה הערות), מיץ לימון, קינמון, ומלח. לטעום פירות ולהוסיף סוכר יותר אם תרצה (עד 3/4 כוס סך).
קו 9 אינץ 'מחבת עוגה עם גיליון 20 אינץ' ארוך של רדיד (צריך להיות כ 5 אינץ ' של overhang בכל צד של המחבת). קו רדיד עם חתיכה ארוכה 20 אינץ ' של ניילון נצמד.
יוצקים פירות לתוך לעטוף פלסטיק; למשוך את הקצוות יחד לקפל מעל לאטום, ואז לחזור לאטום לסכל מעל פלסטיק. להקפיא עד 3 חודשים, להסיר מחבת עוגה, אם תרצה, לאחר מילוי קשה, בערך 8 שעות.
כדי לאפות את העוגה, לפתוח מילוי קפוא ולהניח במחבת פאי 9 אינץ מצופה קרום unbaked; לכסות עם קרום העליון, קצוות crimp לאטום, ולחתוך חריצים קטנים בראש כדי לפרוק.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים עוגה בתנור רגיל או הסעה 375 עד הקרום הוא השחמה ומילוי מבעבע במרכז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. (אם הקרום מקבל חום מדי לפני מילוי הוא מבעבע,לכסות קצוות רופף עם נייר.)
אם אפיית עוגה טרייה, לאחר ערבוב מילוי בשלב 2, יוצקים ישירות לתוך מאפה unbaked, כיסוי, crimp, וחתך.