מילוי ערמונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מלאי הודו, לחם תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים X לקצה העגול של כל ערמון, מניחים על תבנית אפייה מעוטרת, מכניסים לתנור ומוסיפים 1/4 כוס מים למחבת. צלי במשך 10 דקות; הפגזים צריכים לקלף בחזרה איפה לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
קונכיות פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
מחבת
4
הסר מהתנור, תן להתקרר במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן לקלף בעוד הערמונים עדיין חמים. קוצצים בגסות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הקטנת טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מורחים את פירורי הלחם על תבנית אפייה ואופים עד יבש וזהוב, כ -15 דקות. שים בקערה גדולה עם ערמונים ולחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
ערמונים
לחם תירס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
קערה
7
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה, ולאחר מכן מוסיפים את הסלרי, הבצל והכבד הקצוץ, ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חמאה
סלרי
בצל
כבד
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים לקערה עם הערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מערבבים במניות העוף, פטרוזיליה, מרווה, מלח, פלפל וביצים. כפית לתוך צלחת אפייה בחמאה 3 ליטר ואופים, מכוסה, במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה, כ -30 דקות.