תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מיליונר חזה עם קפה בירה סמרטוט רוטב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, אבקת בצל, רוטב ברביקיווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות מתכונים דומים: בריסקט מטוגן ברוטב בירה ובצל, בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, ו בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את לשפשף על ידי הצבת מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילי, פלפל, אבקת בצל, אורגנו בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אם החזה שלך יש שכבה עבה של שומן, לקצץ אותו לעובי של 1/4 אינץ'.
4
מניחים את החזה במחבת צלייה בנדיבות מפזרים את שני הצדדים עם לשפשף, באמצעות כ 3 כפות לכל צד וטופח אותו לתוך הבשר עם קצות האצבעות. שאריות לשפשף ניתן לאחסן במשך כמה חודשים בצנצנת. אתה יכול לבשל את חזה הבקר מיד, אבל זה יהיה טעם טוב יותר אם אתה נותן לו לרפא במקרר מכוסה לפחות 4 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש עד בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שאתה רואה עשן ואז להפחית את החום בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז, מחממים את הגריל עד בינוני נמוך, ואז זורקים 1 כוס של שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כאשר מוכן לבשל, למקם את חזה בקר במרכז באח חם, צד שומן למעלה, על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. לעטוף את פרוסות בייקון על החלק העליון של הבשר, ולאחר מכן לכסות את הגריל. מבשלים את חזה הבקר עד רך מאוד, 5 עד 6 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע על 190 מעלות F. בנדיבות לנגב או למרוח את הבשר משני הצדדים עם רוטב סחבה. לעטוף את חזה בקר בנייר אלומיניום, ולהמשיך לבשל עד הסוף. אם משתמשים בגריל פחם, כל שעה תצטרך להוסיף 12 גחלים טריות ו 1/2 שבבי עץ כוס לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להעביר את חזה בקר בגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותך דק על פני התבואה, באמצעות סכין חשמלי או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מעבירים את הבשר הפרוס למגש. כפית את רוטב ברביקיו על הבשר או, יותר טוב, לשרת אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים לערבב. טעם לתיבול, הוספת מלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
שלב את רוטב ברביקיו, סלסה, וחומץ בסיר שאינו תגובתי על חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת לבשל עד עבה וטעים, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר ויכול להיות בקירור, מכוסה, עד 48 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.