קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה

מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מיליונר חזה עם קפה בירה סמרטוט רוטב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, אבקת בצל, רוטב ברביקיווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות מתכונים דומים: בריסקט מטוגן ברוטב בירה ובצל, בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, ו בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את לשפשף על ידי הצבת מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילי, פלפל, אבקת בצל, אורגנו בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אם החזה שלך יש שכבה עבה של שומן, לקצץ אותו לעובי של 1/4 אינץ'.
4
מניחים את החזה במחבת צלייה בנדיבות מפזרים את שני הצדדים עם לשפשף, באמצעות כ 3 כפות לכל צד וטופח אותו לתוך הבשר עם קצות האצבעות. שאריות לשפשף ניתן לאחסן במשך כמה חודשים בצנצנת. אתה יכול לבשל את חזה הבקר מיד, אבל זה יהיה טעם טוב יותר אם אתה נותן לו לרפא במקרר מכוסה לפחות 4 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש עד בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שאתה רואה עשן ואז להפחית את החום בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז, מחממים את הגריל עד בינוני נמוך, ואז זורקים 1 כוס של שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כאשר מוכן לבשל, למקם את חזה בקר במרכז באח חם, צד שומן למעלה, על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. לעטוף את פרוסות בייקון על החלק העליון של הבשר, ולאחר מכן לכסות את הגריל. מבשלים את חזה הבקר עד רך מאוד, 5 עד 6 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע על 190 מעלות F. בנדיבות לנגב או למרוח את הבשר משני הצדדים עם רוטב סחבה. לעטוף את חזה בקר בנייר אלומיניום, ולהמשיך לבשל עד הסוף. אם משתמשים בגריל פחם, כל שעה תצטרך להוסיף 12 גחלים טריות ו 1/2 שבבי עץ כוס לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להעביר את חזה בקר בגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותך דק על פני התבואה, באמצעות סכין חשמלי או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מעבירים את הבשר הפרוס למגש. כפית את רוטב ברביקיו על הבשר או, יותר טוב, לשרת אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים לערבב. טעם לתיבול, הוספת מלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
שלב את רוטב ברביקיו, סלסה, וחומץ בסיר שאינו תגובתי על חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת לבשל עד עבה וטעים, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר ויכול להיות בקירור, מכוסה, עד 48 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים6פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ברביקיו האהוב עליך, (מומלץ: יצירת מופת KC או עין השור)רוטב ברביקיו האהוב עליך, (מומלץ: יצירת מופת KC או עין השור)2קילוגרםמרכז לחתוך חתיכת בריסקטמרכז לחתוך חתיכת בריסקט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר בקר או עוףציר בקר או עוף2(חוֹרֶף)אבקת צ'ילי טהוראבקת צ'ילי טהור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ סיידר, או יותר לפי הטעםחומץ סיידר, או יותר לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה2(חוֹרֶף)רוטב חריף (מומלץ: רוטב טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: רוטב טבסקו)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלסה קלה או חמה האהובה עליךסלסה קלה או חמה האהובה עליך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח כשר או יםמלח כשר או ים2(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר או יםמלח כשר או ים10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר או יםמלח כשר או ים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוטהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר