מילקשייק
מילקשייק דורש כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 2 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל 1640 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורש סירופ שוקולד, יוגורט וניל, צ'יפס שוקולד, יוגורט שוקולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד גם משקה יקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מילקשייק ממוסמר, מיני מילקשייק, ו מילקשייק תות.
הוראות
לשייק התותים, דרך פתח ההזנה של בלנדר רץ, יוצקים חלב, ואחריו את השוקולד צ ' יפס הלבן, ואת התותים (שומרים כמה פרוסות מהתותים לקישוט, אם רוצים). מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ואז גורפים פנימה את היוגורט הקפוא, מעט בכל פעם עד לקבלת עקביות חלקה אך עדיין קפואה.
מקשטים בפרוסות תות שמורות אם רוצים, ומגישים מייד.
לשייק השוקולד, דרך פתח ההזנה של בלנדר רץ, יוצקים חלב, ואחריו שוקולד צ 'יפס חלב (שומרים כחצי תריסר מהצ' יפס לקישוט, אם רוצים), וסירופ השוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ואז גורפים פנימה את יוגורט השוקולד הקפוא, מעט בכל פעם עד לקבלת עקביות חלקה אך עדיין קפואה.
מקשטים בשוקולד צ ' יפס חלב שמור אם רוצים, ומגישים מייד.
לשייק הווניל, דרך פתח ההזנה של בלנדר רץ, יוצקים חלב, ואחריו את השוקולד צ 'יפס הלבן (שומרים כחצי תריסר מהצ' יפס לקישוט, אם רוצים), ותמצית הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ואז גורפים פנימה את יוגורט הווניל הקפוא, מעט בכל פעם עד לקבלת עקביות חלקה אך עדיין קפואה.
מקשטים בשוקולד צ ' יפס לבן שמור אם רוצים, ומגישים מייד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת למילקשייק. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "