מים קפיר
המתכון מים קפיר יכול להתבצע בעוד כ-24 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 374 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תאנה, קנה סוכר לא מזוקק, גרגרי קפיר מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מים קפיר, מים קפיר (Tibicos), ו איך לעשות מים קפיר.
הוראות
מביאים את המים כוס 1 לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר עד שהוא מתמוסס.
יוצקים את מי הסוכר לתוך צנצנת מייסון בגודל ליטר, ולאחר מכן לשפוך 3 מים קרים. אפשר למי הסוכר להתקרר לטמפרטורת החדר.
כפית את גרגרי קפיר המים לתוך המים סוכר טמפרטורת החדר. זרקי את התאנה והליים.
תן לזה תרבות לפחות 24 שעות ועד 72 שעות.
מסננים את קפיר דרך מסננת לא מגיבה לקנקן. להיפטר סיד התאנה בילה, אבל שומר את גרגרי קפיר מים.
אחסן את דגנים קפיר שמורים במי סוכר במקרר עד 2 שבועות.
מגישים את קפיר מיד, או להמשיך עם התסיסה המשנית להלן.
עבור התסיסה המשנית, יוצקים 1 כוס מיץ פירות לתוך קפיר. ואז יוצקים את קפיר בטעמים לתוך בקבוקים כפכפים, ממלאים אותם בתוך 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ' של הפתחים שלהם.
לאטום את הבקבוקים, ולהגדיר אותם על השיש שלך להתסיס עוד 18 עד 24 שעות, תוך התחשבות כי טמפרטורות חמות יהיה להאיץ את תהליך התסיסה בעוד טמפרטורות מגניב יאטו אותו.
מעבירים את בקבוקי המים קפיר למקרר במשך 3 ימים כדי לאפשר את הבועות להגדיר.
פתח בזהירות מעל כיור, כמו הנוזל בבקבוק הוא תחת לחץ, וכאשר אתה משחרר את חותם הבקבוקים, קפיר המים עשוי fizz וקצף.