מימוזה אספרגוס
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? מימוזה אספרגוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אספרגוס, פלפל, ביצים קשות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: מימוזה אספרגוס, מימוזה אספרגוס, ו מימוזה אספרגוס.
הוראות
הכינו קערת קרח ומים קרים.
שים אספרגוס במחבת כבדה 12 אינץ', ואז לכסות עם מים קרים. מביאים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפיות מלח, ואז להפחית את החום ואת אספרגוס מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 6 עד 8 דקות.
מעבירים עם מלקחיים למי קרח, ואז למגבת מטבח נקייה. להתייבש.
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, פלפל, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
חצי ביצים, ואז כוח דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה קטנה אחרת. לזרוק אספרגוס עם 1 כף ויניגרט בקערה רדודה גדולה, ולאחר מכן לחלק אספרגוס בין 4 צלחות. כפית ויניגרט נוסף על אספרגוס העליון עם ביצה.