מיני דלעת דלעת
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידות דלעת בודדות ללא קרום (המכונה גם פודינג דלעת), דלעת-פרלינים, ו דלעת דלעת עם ציפוי שביר.
הוראות
בסיר קטן מחממים חצי וחצי ושמנת כבדה עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, הסוכר, הקינמון, המלח, הציפורן ואגוז המוסקט.
מסירים את השמנת מהאש; מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתערובת הביצים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה את הדלעת, הסירופ והווניל.
מעבירים לשמונה כוסות חרס דמיטאס או 2 אונקיות. רמקינס.
מניחים כוסות בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
אופים, לא מכוסים, ב-325 מעלות למשך 25-30 דקות לכוסות דמיטסה ו-20-25 דקות לרמקינים או עד שהמרכזים פשוט מוגדרים (התערובת תנענע).
הסר כוסות מאמבט מים; מגניב במשך 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר לארבע שעות לפחות.
מקשטים בקצפת ואגוז מוסקט נוסף.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.