מיני חמאת בוטנים קראנץ גלידה עוגות
צריך קינוח נטול לקטוז? מיני חמאת בוטנים קראנץ גלידת עוגות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 784 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך חמאת בוטנים, מים, חמאת בוטנים גביע גלידה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מיני חמאת בוטנים קראנץ גלידה עוגות, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו ברים מחנק מיני עם חמאת בוטנים פגז רסס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350?F. Spray 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; קו עם נייר קלף בישול. הפוך בראוניז לפי ההוראות על תיבת, באמצעות שמן מים וביצים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 15 עד 18 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין מחבתות על מדפי קירור. השתמש בנייר קלף כדי להרים מתוך מחבת. עם 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול, לגזור 6 סיבובים מכל בראוני.
מקום 8 של סיבובים על גיליון עוגיות; להגדיר שנותר 4 סיבובים בצד.
בסיר 2 ליטר, מחממים שבבי שוקולד וחמאת בוטנים עד מומסים.
הסר מהחום; מערבבים בדגנים עד מצופה.
מורחים שכבה דקה של תערובת דגנים מעל 8 סיבובים בראוני על גיליון עוגיות. להקפיא 15 דקות.
הסר בראוניז מהמקפיא. מעל כל אחד עם כף קטנה של גלידה; מחסנית 1 בראוני עגול על גבי אחר. למעלה כל מחסנית עם 1 עגול בראוני רגיל; לחץ בעדינות. (לנקות את הצדדים של עוגות עם סכין, במידת הצורך.) למעלה עם מנה של ציפוי פאדג ' חם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "