קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מיני טירמיסו אקלר

מיני טירמיסו אקלר
מיני Tiramisu Éclairs הוא מתכון ים תיכוני המגיש 20. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית, גבינת מסקרפונה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מיני Tiramisu Éclairs, Tiramisu Eclairs, ו מיני אקלרים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף 1 של הביצים לנצח עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הוסף את הביצה השנייה והכה עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הביצה הנותרת, ולהכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, לפחות 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מעבירים את הבצק לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את הבצק בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש וחותכים כ-1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.) צינור 20 (2-1 / 2-by-1-אינץ') אצבעות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם על 1 אינץ ' זה מזה. ללטף בעדינות את כל טיפים דקים עם אצבע טבול בקערת המים השמורה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 177°, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בתוך, על 30 עד 35 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 30 דקות עבר).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לנשימות להתקרר לחלוטין, לפחות 20 דקות.למילוי: כאשר מוכן לשרת, מניחים את כל חומרי המילוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
להקציף במהירות נמוכה עד אבקת הסוכר הוא פשוט משולב. הגבירו את המהירות לגבוה וקציפו עד שיוצרו פסגות בינוניות, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להעביר את התערובת שקית צנרת גדולה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את המילוי בשקית פלסטיק גדולה resealable וחותכים כ 1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1
לטאטא את הקרם, Marsala, ואבקת אספרסו יחד בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה; להפריש. (אם התערובת עבה מדי כדי להפעיל בקלות את כף, לטאטא יותר קרם 1/2 כפית בכל פעם.כדי להרכיב: באמצעות סכין קילוף, לחתוך חריץ בצד הארוך של כל éclair, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך דרך המאפה. בעדינות לפתוח את éclairs.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר את המילוי מהמקרר וצינור אותו למחצית התחתונה של כל éclair. סגור את éclairs. בזהירות להרים אותם עם האצבעות שלך, לטבול את צמרות זיגוג, ואז להחזיר אותם אל זיגוג גיליון אפייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים את אבקת הקקאו במסננת משובחת ומסננים אותו בנדיבות על צמרות éclairs.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בואו לשבת עד זיגוג קובע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)הולנדית-תהליך או אבקת קקאו טבעי לא ממותקהולנדית-תהליך או אבקת קקאו טבעי לא ממותק3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)שמנת כבדה, בתוספת יותר לפי הצורךשמנת כבדה, בתוספת יותר לפי הצורך11 קילו קישואים,אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית2(חוֹרֶף)יין מרסלה מתוקיין מרסלה מתוק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס גבינת מסקרפונה קרה (אודות1/2 כוס גבינת מסקרפונה קרה (אודות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה0(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח( מקל 3/4), לחתוך 6 חתיכותחמאה ללא מלח( מקל 3/4), לחתוך 6 חתיכות1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת