קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות7
מגזין

מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים

מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים
המתכון מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 24. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות ריזוטו גבינת עיזים פריכות עם אגסי חורף חמים, מיני עוגות ריזוטו קלוי Poblano עם סלסה תירס בגריל, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הכרוב ומים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מכרז ולא נשאר נוזל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרובכרוב
3
הסר ללוח חיתוך.למחוק את הסיר עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את האורז ומלח נמדד ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ כדי לשמור על האורז מן דבק לתחתית המחבת, עד האורז מתחיל crackle, על 1 דקה. מערבבים את היין ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את המרק, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג את המרק והוא מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, דק קוצצים את כרוב שמורות ושמים אותו בצד על קרש החיתוך.כאשר האורז נעשה, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את כרוב שמורות גבינת עיזים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כרובכרוב
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר לקערה גדולה ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 40 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקירור יסודי, לפחות 2 שעות או לילה.עבור הרוטב: רק לפני טיגון העוגות, ללטף את הפלפלים יבשים מאוד עם מגבות נייר ומניחים אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את הביצים בצלחת רדודה, מתבלים במלח, ומכים במזלג עד שנשברים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את הריזוטו הצונן ל -24 חלקים (כ -2 כפות לכל חלק) ומניחים על תבנית אפייה (המנות אינן צריכות להיווצר באופן מושלם).יש קערה קטנה של מים מוכן לחות הידיים שלך לפי הצורך כדי למנוע דבק בעת יצירת הקציצות. טופס כל מנה ריזוטו לתוך פטי 1-1 / 2 אינץ ' ולהחזיר אותם לתבנית האפייה.עבודה עם עוגת ריזוטו 1 בכל פעם, מעיל אותו עם הביצים, לתת כל טפטוף עודף, ואז מעיל אותו באופן שווה עם panko, הקשה בעדינות כך פירורי הלחם לדבוק. להחזיר אותו לתבנית האפייה, ולחזור עם העוגות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא מעשן (על 177° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים), על 4 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל250 ולסדר מתלה באמצע. להתאים מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 8 של עוגות ריזוטו ומטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל, התאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את מתלה החוט, מתבלים במלח, ומניחים בתנור. חזור עם העוגות הנותרות.כאשר מוכן לשרת, העליון כל עוגה עם כ 1/2 כפית של רוטב פלפל אדום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה