מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים
המתכון מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 24. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות ריזוטו גבינת עיזים פריכות עם אגסי חורף חמים, מיני עוגות ריזוטו קלוי Poblano עם סלסה תירס בגריל, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הכרוב ומים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מכרז ולא נשאר נוזל, כ 4 דקות.
הסר ללוח חיתוך.למחוק את הסיר עם מגבות נייר.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את האורז ומלח נמדד ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ כדי לשמור על האורז מן דבק לתחתית המחבת, עד האורז מתחיל crackle, על 1 דקה. מערבבים את היין ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את המרק, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג את המרק והוא מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, דק קוצצים את כרוב שמורות ושמים אותו בצד על קרש החיתוך.כאשר האורז נעשה, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את כרוב שמורות גבינת עיזים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
הסר לקערה גדולה ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 40 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקירור יסודי, לפחות 2 שעות או לילה.עבור הרוטב: רק לפני טיגון העוגות, ללטף את הפלפלים יבשים מאוד עם מגבות נייר ומניחים אותם בבלנדר.
מניחים את הביצים בצלחת רדודה, מתבלים במלח, ומכים במזלג עד שנשברים; מניחים בצד.
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את הריזוטו הצונן ל -24 חלקים (כ -2 כפות לכל חלק) ומניחים על תבנית אפייה (המנות אינן צריכות להיווצר באופן מושלם).יש קערה קטנה של מים מוכן לחות הידיים שלך לפי הצורך כדי למנוע דבק בעת יצירת הקציצות. טופס כל מנה ריזוטו לתוך פטי 1-1 / 2 אינץ ' ולהחזיר אותם לתבנית האפייה.עבודה עם עוגת ריזוטו 1 בכל פעם, מעיל אותו עם הביצים, לתת כל טפטוף עודף, ואז מעיל אותו באופן שווה עם panko, הקשה בעדינות כך פירורי הלחם לדבוק. להחזיר אותו לתבנית האפייה, ולחזור עם העוגות הנותרות.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא מעשן (על 177° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים), על 4 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל250 ולסדר מתלה באמצע. להתאים מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 8 של עוגות ריזוטו ומטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל, התאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות יותר.
הסר את מתלה החוט, מתבלים במלח, ומניחים בתנור. חזור עם העוגות הנותרות.כאשר מוכן לשרת, העליון כל עוגה עם כ 1/2 כפית של רוטב פלפל אדום ומגישים מיד.