מיני מקרוני וגבינה
מיני מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 251 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'דר, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 2 תריסר (1/2 כוס) ramekins או 9 על ידי צלחת תבשיל 13 אינץ'.
מבשלים את מקרוני המרפק בסיר גדול של מים רותחים מומלחים על אש בינונית במשך כ 6 דקות או עד מאוד אל דנטה.
בעוד המקרוני הוא בישול, להמס את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה.
הסר 1/2 של חמאה מומסת ושומר אותו לציפוי.
מוסיף את הקמח לסיר ומבשל לטאטא כל הזמן. כאשר הקמח הוא חום זהוב לטאטא לאט בחלב עד חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה. מערבבים את החרדל, פונטינה, Gruyere, וגבינות צ ' דר עד פשוט נמס. מערבבים לתוך הפסטה המבושלת, ציפוי זה לחלוטין, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את התערובת בין ramekins החמאה.
בקערה בינונית לשלב את panko עם Asiago מגורד ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את החמאה שמורות מומסות ומערבבים לשלב.
מעל כל ramekin עם תערובת פירורי לחם.
אופים בתנור עד חום זהוב על גבי והגבינה מבעבעת, על 15 עד 20 דקות. למעלה עם פטרוזיליה קצוצה טרי לפני ההגשה.