קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה
מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 342 קלוריות. אם יש לכם רוטב חם, מיונז, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מאיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח סינקו דה מאיו קפוא כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: גריל לחוץ חג ההודיה שאריות פניני, כריכים קובניים לחוצים, ו כריכים ים תיכוניים לחוצים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
מתבלים בנדיבות את חזה ההודו במלח ופלפל. על תבנית סדין המצוידת במעמד מסדרים את המרווה והטימין ומניחים את חזה ההודו על גבי עשבי התיבול. מכניסים לתנור ויוצקים את מרק העוף לתבנית הסדין. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוציאים את השד מהתנור לקרש חיתוך ומכסים בנייר כסף. מניחים לנוח 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב החמוציות, המיונז, השמנת החמוצה, החרדל, הרוטב החם והעירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
חמאה קלות בצד 1 של פרוסת לחם והניח את הצד החמאה כלפי מטה, על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מורחים מעט מאיו החמוציות על הלחם ומעליהם חלק מההודו הפרוס. למעלה עם כף של מלית ולהפיץ קצת יותר של מאיו חמוציות על גבי המילוי. למעלה עם חצי פרוסת גבינה. חמאה קלות פרוסת לחם נוספת והניחה את הצד החמאה כלפי מעלה, על גבי הכריך. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
4
עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למכבש פניני שחומם מראש ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם משחים קלות ופריך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
5
הוראות כיריים: עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהלחם שחום ופריך והגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד,
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסדרים את הכריכים על מגש הגשה ומגישים.