קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה
מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 342 קלוריות. אם יש לכם רוטב חם, מיונז, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מאיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח סינקו דה מאיו קפוא כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: גריל לחוץ חג ההודיה שאריות פניני, כריכים קובניים לחוצים, ו כריכים ים תיכוניים לחוצים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים בנדיבות את חזה ההודו במלח ופלפל. על תבנית סדין המצוידת במעמד מסדרים את המרווה והטימין ומניחים את חזה ההודו על גבי עשבי התיבול. מכניסים לתנור ויוצקים את מרק העוף לתבנית הסדין. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את השד מהתנור לקרש חיתוך ומכסים בנייר כסף. מניחים לנוח 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב החמוציות, המיונז, השמנת החמוצה, החרדל, הרוטב החם והעירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חמאה קלות בצד 1 של פרוסת לחם והניח את הצד החמאה כלפי מטה, על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים מעט מאיו החמוציות על הלחם ומעליהם חלק מההודו הפרוס. למעלה עם כף של מלית ולהפיץ קצת יותר של מאיו חמוציות על גבי המילוי. למעלה עם חצי פרוסת גבינה. חמאה קלות פרוסת לחם נוספת והניחה את הצד החמאה כלפי מעלה, על גבי הכריך. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
4
עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למכבש פניני שחומם מראש ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם משחים קלות ופריך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
5
הוראות כיריים: עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהלחם שחום ופריך והגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד,
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסדרים את הכריכים על מגש הגשה ומגישים.