קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה
מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 342 קלוריות. אם יש לכם רוטב חם, מיונז, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מאיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח סינקו דה מאיו קפוא כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: גריל לחוץ חג ההודיה שאריות פניני, כריכים קובניים לחוצים, ו כריכים ים תיכוניים לחוצים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מתבלים בנדיבות את חזה ההודו במלח ופלפל. על תבנית סדין המצוידת במעמד מסדרים את המרווה והטימין ומניחים את חזה ההודו על גבי עשבי התיבול. מכניסים לתנור ויוצקים את מרק העוף לתבנית הסדין. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את השד מהתנור לקרש חיתוך ומכסים בנייר כסף. מניחים לנוח 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב החמוציות, המיונז, השמנת החמוצה, החרדל, הרוטב החם והעירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חמאה קלות בצד 1 של פרוסת לחם והניח את הצד החמאה כלפי מטה, על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים מעט מאיו החמוציות על הלחם ומעליהם חלק מההודו הפרוס. למעלה עם כף של מלית ולהפיץ קצת יותר של מאיו חמוציות על גבי המילוי. למעלה עם חצי פרוסת גבינה. חמאה קלות פרוסת לחם נוספת והניחה את הצד החמאה כלפי מעלה, על גבי הכריך. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4
עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למכבש פניני שחומם מראש ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם משחים קלות ופריך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
5
הוראות כיריים: עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהלחם שחום ופריך והגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד,
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסדרים את הכריכים על מגש הגשה ומגישים.

מרכיבים

2בגטים צרפתיים, פרוסים לפרוסות בעובי של כ -1 / 4 אינץבגטים צרפתיים, פרוסים לפרוסות בעובי של כ -1 / 4 אינץ425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוס דק עירית טרייהפרוס דק עירית טרייה5sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת havarti, פרוסהגבינת havarti, פרוסה12 כפיות אבקת שום2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מאיוחמוציות מאיו591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו6עלי מרווהעלי מרווה24שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל חום חריףחרדל חום חריף198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תערובת מלית קופסאות, מוכנה לפי הוראות התיבהתערובת מלית קופסאות, מוכנה לפי הוראות התיבה2קילוגרםחצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור1stickחמאה מרוככת ללא מלחחמאה מרוככת ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרהוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור