קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה

מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה
מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 342 קלוריות. אם יש לכם רוטב חם, מיונז, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מאיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח סינקו דה מאיו קפוא כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: גריל לחוץ חג ההודיה שאריות פניני, כריכים קובניים לחוצים, ו כריכים ים תיכוניים לחוצים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מתבלים בנדיבות את חזה ההודו במלח ופלפל. על תבנית סדין המצוידת במעמד מסדרים את המרווה והטימין ומניחים את חזה ההודו על גבי עשבי התיבול. מכניסים לתנור ויוצקים את מרק העוף לתבנית הסדין. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוציאים את השד מהתנור לקרש חיתוך ומכסים בנייר כסף. מניחים לנוח 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב החמוציות, המיונז, השמנת החמוצה, החרדל, הרוטב החם והעירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חמאה קלות בצד 1 של פרוסת לחם והניח את הצד החמאה כלפי מטה, על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מורחים מעט מאיו החמוציות על הלחם ומעליהם חלק מההודו הפרוס. למעלה עם כף של מלית ולהפיץ קצת יותר של מאיו חמוציות על גבי המילוי. למעלה עם חצי פרוסת גבינה. חמאה קלות פרוסת לחם נוספת והניחה את הצד החמאה כלפי מעלה, על גבי הכריך. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4
עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למכבש פניני שחומם מראש ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם משחים קלות ופריך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
5
הוראות כיריים: עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהלחם שחום ופריך והגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד,
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מסדרים את הכריכים על מגש הגשה ומגישים.