מיני עוגות תות
מיני עוגות תות דורש סביב 1 שעה ו 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 70 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לכי לחנות וקחי ג'לי בטעם תות, עמילן קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מיני תות Mascarpone טארטים, מיני עוגות ריבס תות שדה, ו מיני עוגות קיווי תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז מיני מחבתות מאפין.
מניחים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה ורך. בהדרגה לנצח בקמח, כוס אחת בכל פעם, עד שהכל משולב.
מגלגלים בצק ל -70 כדורים קטנים, ולוחצים כל אחד לתוך כוס מחבת מיני מאפין כדי ליצור את קרום המאפה.
אופים קרום בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 18 דקות.
הסר מהתנור, ולאפשר להתקרר.
מערבבים ג ' לטין, סוכר, וצבע מאכל לתוך המים הרותחים.
מקום על חום גבוה; להחזיר לרתיחה. מערבבים יחד קורנפלור ומים כדי להפוך את הדבק. מערבבים את תערובת קורנפלור בג ' לטין הרותח עד מומס.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
כפית מקורר תערובת ג ' לטין באופן שווה לתוך פגזים טארט. לדחוף חצי תות למטה לתוך כל טארט. אם תרצה, העליון כל טארט עם כמות קטנה של ציפוי מוקצף רק לפני ההגשה.