קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מיני פאי דובדבנים

מיני פאי דובדבנים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מיני פאי דובדבנים, מיני פאי דובדבנים, ו מיני פאי דובדבנים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
עבור המילוי: בסיר, לשלב את הדובדבנים מגולענים ו 1 כוס מים על אש בינונית נמוכה במשך 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. באמצעות מקצף, לסובב את החומרים יחד, לוודא כי אין שום גושים בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את תערובת הסוכר-קורנפלור וגרידת לימון לדובדבנים. מבשלים את תערובת הדובדבן עד שזה מגיע לרתיחה מתגלגלת. לבשל 1 דקה יותר, עד מעובה. אפשר למילוי הדובדבן להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ספריי 24 כוס מיני מאפין פח או 2 (12 כוס) מיני מאפין פחיות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגלגלים את דיסקי הבצק החוצה לתוך סיבובים 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין היטב. עם עוגייה עגולה 1 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק התגלגל הראשון. עם עוגייה עגולה 2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק השני התגלגל החוצה. אתה צריך להיות בסך הכל 24 (1 1/2 אינץ') סיבובים 24 (2 אינץ') עבור התאמת קרום העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
בעדינות להתאים את עיגול בצק 2 אינץ לתוך החלק התחתון של פח מאפין מיני מוכן. הקפד ללטף את התחתית ואת עודף מגיע בצדדים. כף על 1 כף גדושה מקורר עוגה מילוי לתוך כל כוס מצופה קרום. להתאים את החלק העליון של כל פאי מיני עם 1 1/2 אינץ ' בצק עגול, דוחף בעדינות איטום את הקרום התחתון ואת הקרום העליון על ידי לחיצה על הקצוות יחד עם מזלג. עם סכין חיתוך חדה, לעשות 3 חתכים קטנים על הקרום העליון, כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 12 דקות. אפשר להתקרר על מתלה תיל, ולאחר מכן להסיר מן הפח מאפין.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד