המתכון החורף Minestrone יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 758 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, בצל פנינה, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Minestrone חורף, Minestrone חורף, ו Minestrone חורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית. לטגן את הסלרי, שום, בזיליקום, רוזמרין, אורגנו, טימין עד הסלרי הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את השעורה, תפוחי אדמה, גזר, בצל פנינה, מלאי, יין, עלה דפנה. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות.בעוד מרק מבשלים, להכין את פסטה orzo בסיר בינוני על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולהניח בצד.מערבבים את השעועית, העגבניות, רסק עגבניות ופטרוזיליה. מביאים לרתיחה, מכסים, מרתיחים בעדינות עד שהפסטה מבושלת (15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, חשופים, עד שהוא רך-פריך (5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את גבעולי הפטרוזיליה. מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים באורזו המבושל.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים בקערות, עם גבינת פרמזן מגוררת ולחם פריך בצד.