קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

מינסטרונה חורפית עם מנגולד ונקניק

מינסטרונה חורפית עם מנגולד ונקניק
אם יש לכם פסטה דיטליני, רסק עגבניות, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור חורף. נסו פשטידת סקווש חורף עם צ'ארד וחומוס שוויצרי, מנגוטי שוויצרי אפונה מניקוטי (חורף), ו

הוראות

1
הכינו את הפסטה לאל דנטה בהתאם לחבילה instructions.In תנור הולנדי גדול, חום את הנקניק מקשר מעל חום נמוך בינוני עד השחמה מכל הצדדים מבושל דרך, בישול על 3-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר ולהניח בצד כדי להתקרר מעט. כשהנקניקיות מתקררות, חותכים לכדורים דקים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ. מערבבים את הבצל ו לטגן עד רך, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום והטחון לעוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הגזרים, פטריות וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
6
לטגן במשך כ -7 דקות. פטריות צריך להיות רך ואת התערובת כולה ריחנית.מערבבים את העגבניות, מרק, מים, רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את עלי המפרץ, קורנית רוזמרין ואורגנו. תחזיר את הנקניק למחבת. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להנמיך ולתת להתבשל במשך 30 דקות, או עד הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים את השעועית ומערבבים אותם למרק, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומוסיפים את הכריך השוויצרי. Discard bay leaves before serving.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו לבשל עד chard השוויצרי נבול, ואז מערבבים את הפסטה מוכנה ומגישים עם פרמזן מגוררת טרי.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות בלה בייבי, פרוספטריות בלה בייבי, פרוס2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי3גזר, פרוסגזר, פרוס2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, פרוסותצלעות סלרי, פרוסות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקונכיות בינוניות לא מבושלות או פסטה דיטליניקונכיות בינוניות לא מבושלות או פסטה דיטליני1חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טרייםעלי טימין טריים4ציפורןשום, טחוןשום, טחון340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי (מתוק או מתון)נקניק איטלקי (מתוק או מתון)11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1חתיכות טופי הית' בראורגנו טרי, טחוןאורגנו טרי, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית אדומה כההשעועית אדומה כהה1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1קטןגזע רוזמרין טרי, מחטים הוסרו טחון, על 1/4 - 1/2 כפיתגזע רוזמרין טרי, מחטים הוסרו טחון, על 1/4 - 1/2 כפית6שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם1חבורה גדולהעלי סלק שוויצריים, קצוצים (גבעולים מושלכים)עלי סלק שוויצריים, קצוצים (גבעולים מושלכים)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה25 אונקיות פחיות חתוכות לקוביות עגבניות5 אונקיות פחיות חתוכות לקוביות עגבניות1בצל צהוב בינוני, קצוץפסיפיק Naturals עוף או מרק ירקותפסיפיק Naturals עוף או מרק ירקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת