אם יש לכם פסטה דיטליני, רסק עגבניות, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור חורף. נסו פשטידת סקווש חורף עם צ'ארד וחומוס שוויצרי, מנגוטי שוויצרי אפונה מניקוטי (חורף), ו
הוראות
1
הכינו את הפסטה לאל דנטה בהתאם לחבילה instructions.In תנור הולנדי גדול, חום את הנקניק מקשר מעל חום נמוך בינוני עד השחמה מכל הצדדים מבושל דרך, בישול על 3-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר ולהניח בצד כדי להתקרר מעט. כשהנקניקיות מתקררות, חותכים לכדורים דקים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ. מערבבים את הבצל ו לטגן עד רך, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום והטחון לעוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הגזרים, פטריות וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
6
לטגן במשך כ -7 דקות. פטריות צריך להיות רך ואת התערובת כולה ריחנית.מערבבים את העגבניות, מרק, מים, רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את עלי המפרץ, קורנית רוזמרין ואורגנו. תחזיר את הנקניק למחבת. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להנמיך ולתת להתבשל במשך 30 דקות, או עד הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים את השעועית ומערבבים אותם למרק, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומוסיפים את הכריך השוויצרי. Discard bay leaves before serving.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו לבשל עד chard השוויצרי נבול, ואז מערבבים את הפסטה מוכנה ומגישים עם פרמזן מגוררת טרי.