מתכון ירוק Minestrone עם עוף ופסטו מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1067 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 71 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי בזיליקום, מלח, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Succotash Minestrone עם חרדל ירוק ומיסו פסטו, מינסטרונה עוף עם פסטו בזיליקום, ו פסטו Minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף וקרביים בסיר מרק 5 ליטר קרוב, רצוי של ברזל יצוק מופעל ולהוסיף עד 10 כוסות מים, אשר צריך לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מכוסה חלקית, ואז להפחית קצף מבשלים רזה כפי שהוא עולה על פני השטח. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את כל גבעול הסלרי,גזר, בצל שלם, פטרוזיליה ופלפל. לשמור על רתיחה נמוכה במשך כ 3 שעות, ערבוב כל 30 דקות, עד עוף מתחיל ליפול מעצמות. לחדש את המים אם העוף אינו מכוסה במהלך 2 השעות הראשונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מרק עוף וזרוק giblets, ירקות, ו peppercorns. אם אתם מתכננים לשרת בשר עוף במרק, להסיר את העור, עצמות, סחוס ולשבור בשר חזה וירך לחתיכות כפית. מסננים מרק דרך מסננת ודולפים שומן. חזור לסיר מרק שטוף ולהוסיף ספוג, סחוט אפונה פיצול. מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כ 20 דקות תוך הכנת הירקות האחרים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לשטוף קישואים היטב, לקצץ את הקצוות, לחתוך לרבעים אנכיים. באמצעות סכין קילוף קטן או כף, לגרוף את עיסת הפנימית עם זרעים. פרוס פגז קישואים הנותרים לחתיכות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
11
חותכים כרוב לרבעים, לשטוף תחת מים קרים זורמים, לקצץ את הליבה הלבנה. כרוב גורס כמו סלט כרוב, ומבטל צלעות לבנות קשות.
מוסיפים קישואים וכרוב למרק ומבשלים בעדינות עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(שמור 1 כף)
(להתאים לפי טעם אישי)
13
אם אתה משתמש chard שוויצרי, לקצץ את כל הגבעולים הלבנים ואת הוורידים. הגבעולים יכולים להיות מבושלים כמו ירקות נפרדים ביום אחר. לשטוף עלים היטב לקצוץ או לחתוך גס. אתה צריך 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
14
מניחים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות פרבויל במשך כ 3 דקות או עד העלים מתחילים לנבול.
שאריות minestrone יכול גם להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר במשך עד 24 שעות או קפוא במשך 6 שבועות, אבל אורז יתרחב במידה ניכרת כך מרק יצטרך דילול עם מים או מרק ב reheating. תפוחי אדמה עשויים להתפורר קצת, אבל זה יכול להיות מרגיע נעימה.
חותכים שיני שום במחצית אנכית ולהסיר ולהשליך נבט ירוק הקצה הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
חותכים שום לחתיכות קטנות, ו, באמצעות בלנדר או מרגמה ועלי, למחוץ כדי להדביק עם מלח גס. אתה יכול גם לרסק שום דרך העיתונות ולאחר מכן לערבב עם מלח. פורסים עלי בזיליקום ומוסיפים לשום. אם באמצעות מרגמה ועלי, לטפטף שמן לאט, עובד אותו כמו מיונז. אם אתה משתמש בבלנדר, להוסיף 1/3 כוס שמן להתמזג במהירות מתונה עד שיש לך תחליב חלק, הוספת השאר בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.