קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות43
מגזין

מינסטרונה ירוקה עם עוף ופסטו

מינסטרונה ירוקה עם עוף ופסטו
מתכון ירוק Minestrone עם עוף ופסטו מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1067 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 71 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי בזיליקום, מלח, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Succotash Minestrone עם חרדל ירוק ומיסו פסטו, מינסטרונה עוף עם פסטו בזיליקום, ו פסטו Minestrone (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף וקרביים בסיר מרק 5 ליטר קרוב, רצוי של ברזל יצוק מופעל ולהוסיף עד 10 כוסות מים, אשר צריך לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מכוסה חלקית, ואז להפחית קצף מבשלים רזה כפי שהוא עולה על פני השטח. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את כל גבעול הסלרי,גזר, בצל שלם, פטרוזיליה ופלפל. לשמור על רתיחה נמוכה במשך כ 3 שעות, ערבוב כל 30 דקות, עד עוף מתחיל ליפול מעצמות. לחדש את המים אם העוף אינו מכוסה במהלך 2 השעות הראשונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בעוד העוף מתבשל, להכין אפונה מפוצלת. לשטוף אותם 2 שינויים של מים קרים ולבחור כדי להסיר אבנים או אפונה דהוי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מניחים בסיר עם כ 3 עד 4 כוסות מים ומרתיחים במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים את המים ושוטפים אפונה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים כ 3 עד 4 כוסות מים מתוקים ומביאים לרתיחה ולכסות; בואו לעמוד במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
הסר מרק עוף וזרוק giblets, ירקות, ו peppercorns. אם אתם מתכננים לשרת בשר עוף במרק, להסיר את העור, עצמות, סחוס ולשבור בשר חזה וירך לחתיכות כפית. מסננים מרק דרך מסננת ודולפים שומן. חזור לסיר מרק שטוף ולהוסיף ספוג, סחוט אפונה פיצול. מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כ 20 דקות תוך הכנת הירקות האחרים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מחממים חמאה ושמן במחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בצל קצוץ, כרישה, סלרי חתוך וקצוץ בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 8 עד 10 דקות או עד ירקות מתרככים אבל הם לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים למרק שעועית ירוקה ומבשלים בעדינות, מכוסים חלקית, במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
10
לשטוף קישואים היטב, לקצץ את הקצוות, לחתוך לרבעים אנכיים. באמצעות סכין קילוף קטן או כף, לגרוף את עיסת הפנימית עם זרעים. פרוס פגז קישואים הנותרים לחתיכות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
חותכים כרוב לרבעים, לשטוף תחת מים קרים זורמים, לקצץ את הליבה הלבנה. כרוב גורס כמו סלט כרוב, ומבטל צלעות לבנות קשות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
מוסיפים קישואים וכרוב למרק ומבשלים בעדינות עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
13
אם אתה משתמש chard שוויצרי, לקצץ את כל הגבעולים הלבנים ואת הוורידים. הגבעולים יכולים להיות מבושלים כמו ירקות נפרדים ביום אחר. לשטוף עלים היטב לקצוץ או לחתוך גס. אתה צריך 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
14
מניחים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות פרבויל במשך כ 3 דקות או עד העלים מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מסננים היטב ומוסיפים עלים למרק, משליכים את מי הבישול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
16
המרק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו ומאוחסן, מכוסה, במקרר עד 24 שעות. להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
17
כ -20 דקות לפני ההגשה, מוסיפים אורז או תפוחי אדמה למרק ומבשלים עד למכרז. מתבלים במלח ופלפל, אבל לא oversalt כמו פסטו יתווספו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
18
מגישים בקערות מחוממות, עם או בלי עוף. להעביר רוטב פסטו ליד השולחן. אני מעדיף את זה בלי תוספת גבינה מפוזרת על גבי, אבל זה יכול להיות עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
שאריות minestrone יכול גם להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר במשך עד 24 שעות או קפוא במשך 6 שבועות, אבל אורז יתרחב במידה ניכרת כך מרק יצטרך דילול עם מים או מרק ב reheating. תפוחי אדמה עשויים להתפורר קצת, אבל זה יכול להיות מרגיע נעימה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
חותכים שיני שום במחצית אנכית ולהסיר ולהשליך נבט ירוק הקצה הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
חותכים שום לחתיכות קטנות, ו, באמצעות בלנדר או מרגמה ועלי, למחוץ כדי להדביק עם מלח גס. אתה יכול גם לרסק שום דרך העיתונות ולאחר מכן לערבב עם מלח. פורסים עלי בזיליקום ומוסיפים לשום. אם באמצעות מרגמה ועלי, לטפטף שמן לאט, עובד אותו כמו מיונז. אם אתה משתמש בבלנדר, להוסיף 1/3 כוס שמן להתמזג במהירות מתונה עד שיש לך תחליב חלק, הוספת השאר בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אמולסיותאמולסיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
אם מוסיפים גבינה, מערבבים אותה ביד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מוסיפים מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
פסטו נוסף יכול להיות כפיות לתוך קערה צרה, קטנה או צנצנת ומעוטר עם שכבת אינץ ' של שמן זית. מכסים ומאחסנים במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום טרי ארוז באופן רופף, שטף היטבעלים בזיליקום טרי ארוז באופן רופף, שטף היטב8פלפל שחורפלפל שחור1קטןגב שומן חזירגב שומן חזיר1גבעול סלרי שלם עם עלים 2 גבעולי סלרי, חתוךגבעול סלרי שלם עם עלים 2 גבעולי סלרי, חתוך43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת, אופציונליתגבינת פרמזן מגוררת, אופציונלית5שרימפס וורידיםגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת2קילוגרםעוף, לרבעים, עם צוואר וכל giblets למעט כבדעוף, לרבעים, עם צוואר וכל giblets למעט כבד1אוראו ממולאים כפוליםמלח גסמלח גס4שיני שוםשיני שום680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קטן (על כרוב ירוק, סבויה עדיפהקטן (על כרוב ירוק, סבויה עדיפה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה מפוצלת ירוקה (אופציונלי)אפונה מפוצלת ירוקה (אופציונלי)2largesכרישה, מנות לבנות בלבד, פרוס דקכרישה, מנות לבנות בלבד, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2כפות (1/4 מקל) חמאה 2 כפות שמן זית מתון, או 4 כפות שמן זיתכפות (1/4 מקל) חמאה 2 כפות שמן זית מתון, או 4 כפות שמן זית1קטןבצל, שלם, ו 1 בינוני, קצוץבצל, שלם, ו 1 בינוני, קצוץ3עלי פטרוזיליהעלי פטרוזיליה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז או 4 תפוחי אדמה רותחים בינוניים, קלופים וקוביותאורז או 4 תפוחי אדמה רותחים בינוניים, קלופים וקוביות5שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם5שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית, גזוז וחותכים לאורכים ½ אינץשעועית, גזוז וחותכים לאורכים ½ אינץ2בצל צהוב בינוני, קצוץמים, או לפי הצורךמים, או לפי הצורך454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו