מיסו ברווז צלוי עם דובדבן מזוגג בוק צ'וי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 141 גרם חלבון, 388 גרם שומן, ובסך הכל של 5030 קלוריות. המתכון הזה מכסה 75% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -4 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מירין, ברווז לונג איילנד, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטיס עם דובדבנים חמוצים כמו קינוח. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו מיסו מזוגג בוק צ'וי, שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי, ו בוק צ'וי, שיטאקי ואטריות שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בעזרת מזלג חודרים את עור הברווז בכל רחבי כדי לאפשר לטעם המרינדה לחדור ולשומן להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ברווז שלם
2
שלבו בקערה דבש, רוטב סויה, קפה, ג ' ינג ' ר, מיסו וסוכר חום, ערבבו היטב להמסת הסוכר החום והמיסו. סוחטים את מיץ ההדרים למרינדה ואז ממלאים את חלל הברווז בחצאי ההדרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ברווז שלם
מיסו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הברווז בשקית מקפיא של 2 ליטר, ואז שופכים פנימה את המרינדה. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ברווז שלם
4
למחרת, להסיר את הברווז מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבת נייר. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את הברווז על מתלה בתבנית צלייה. קפלו את קצות הכנף לאחור וקשרו את הרגליים זו לזו. ראשית, צולים את הברווז למשך 20 דקות, הטמפרטורה הגבוהה תקרמל את הסוכרים בחלקו החיצוני של הברווז ותקבע צבע מהגוני עשיר. לאחר 20 דקות, להוריד את הטמפרטורה עד 325 מעלות צלזיוס וצולים במשך שעה 1. תינוק גן עדן ברווז!
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
אתה יכול להתחיל את הבוק צ ' וי כאשר לברווז נותרו כ -10 דקות בבישול. מחממים מחבת גדולה על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8
מטגנים לחתוך בצד למטה במשך כ 1 דקה עד להזהבה. מחק את השמן. קח את הצד האחורי של הסכין ותן לג ' ינג ' ר מכה טובה. חבורות הג ' ינג ' ר ישחררו טון של טעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
מוסיפים את הג ' ינג 'ר לתבנית עם בוק צ' וי ואז מוסיפים את ציר המירין, הסויה והעוף. מערבבים פנימה את המיסו, נזהרים שלא לפגוע באוכל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
בוק צ ' וי.
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בזמן שיש לך את הכף ביד, מערבבים פנימה את תערובת עמילן התירס, ואז נותנים לרוטב להתבשל ולהסמיך כמה דקות. מסיימים עם הדובדבנים הטריים, קורט מלח ופלפל לבן סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה