מירין בורגרים מזוגגים עם שומשום-פונזו תרד ומיונז וואסבי-ג'ינג'ר
בורגרים מזוגגים מירין עם תרד שומשום-פונזו ומיונז ווסאבי-ג'ינג'ר הוא מתכון אמריקאי שמגיש 6. צופים בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 1058 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -78 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'אק טחון, שום, רוטב פונזו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 36 דקות . עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים טונה עם מיונז וואסבי , סלמון קלוי שומשום עם מיונז וואסבי , ועוגות מיני שומשום, בצל ירוק וליים עם מיונז וואסבי .
הוראות
1
מכינים אש בינונית בגריל פחמים עם כיסוי, או מחממים גריל גז לבינוני.;
ציוד שתשתמש בו
(רוטב הדרים-סויה)
1
מערבבים את מירין, סאקה ורוטב הסויה בסיר קטן וכבד חסין אש.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס רוטב שומשום יפני מוכן
2
מניחים את התבנית על רשת הגריל, מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לעקביות מעט סמיכה יותר, 15 עד 20 דקות. מניחים את הזיגוג בצד (הוא יסמיך מעט כשהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
למיונז: להכנת המיונז, מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד להגשה.
מניחים את התרד בקערה גדולה ומערבבים קלות עם הרוטב. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים את מירין, סאקה ורוטב הסויה בקערה קטנה. מערבבים פנימה את המיסו ומערבבים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מורחים את הצ'אק בתבנית גדולה ורדודה. מפזרים את תערובת המיסו על הבשר ומפזרים בצורה אחידה את הבצל הירוק, הג'ינג'ר, השום, הפלפל והמלח. מטפלים בבשר כמה שפחות כדי להימנע מדחיסתו, מערבבים היטב. מחלקים את התערובת ל-6 חלקים שווים ובעזרת ידיים חצופות זורקים מנה אחת מהבשר קדימה ואחורה מיד ליד ליצירת כדור רופף. טופחים קלות את נתח הבשר על משטח ישר ליצירת קציצה שתתאים ללחמניות. לחץ על מרכז הקציצה כלפי מטה בקצות האצבעות כדי ליצור חריץ קל במרכז הקציצה. חוזרים על הפעולה עם מנות הבשר הנותרות.
מניחים את הקציצות על הרשת ומזלפים כל קציצה בזיגוג. מכסים ומבשלים עד להשחמה בתחתית, 3 עד 4 דקות, ומזלפים שוב כל קציצה בזיגוג. הופכים את הקציצות ומברישים את הצד המבושל בזיגוג. מבשלים, מברישים לעתים קרובות עם הזיגוג, עד לביצוע לפי העדפה, 4 עד 5 דקות יותר עבור בינוני. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, עם הצד החתוך כלפי מטה, על הקצוות החיצוניים של הרשת כדי לצלות קלות.
המבורגר בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. ה-Sterling Vintner's Collection Merlot עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
אוסף סטרלינג וינטר'ס מרלו
בשילוב פרופילים של אתרים שונים, יצרנו ייצוג מקיף של אזור גידול מפורסם זה בעולם. רוב הפירות מגיעים מהקרקעות העמוקות יותר של קרקעית העמק, המתורגמות לתחושת פה רחבה ולטעמים בשרניים ועסיסיים.