קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain
הקאנל 'ס דה בורדו של" מכסת הכאב " עשוי להיות המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1350 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, קמח, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Canelés דה בורדו, Canel? s, ו מיני וניל Caneles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב, חמאה, מלח שעועית וניל (פוד) וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ואז מיד להסיר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים את הסוכר והקמח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מניחים את החלמונים בקערה נפרדת, ואז לשפוך על החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את זה לקמח ומערבבים בעדינות לשלב, ואז מוסיפים את הרום. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 48 שעות לפני השימוש, משאירים את שעועית הוניל בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דבש הדריםדבש הדרים
5
מחממים את התנור ל 400ºF (200ºC). כדי להכין תבניות נחושת חדשות, מברשת עם חמאה מומסת ושעוות דבורים ולשים בתנור במשך 1 שעה, ואז לתת מגניב. אם משתמשים בתבניות סיליקון, מניחים במקפיא במשך 1-2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425ºF (220ºC).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, משאיר פער 1/2 אינץ ' (1cm) בחלק העליון.
10
מניחים תבניות נחושת על תבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºC (200ºC) ומבשלים עוד 15-20 דקות. אם משתמשים בסיליקון, הגדר את התנור ל 475ºF (240ºC).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים במשך 25 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºF (200ºC) ואופים עוד 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הקש על התבניות כדי לשחרר את canelés.
13
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט ולאכול בתוך כמה שעות של אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים