מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain
הקאנל 'ס דה בורדו של" מכסת הכאב " עשוי להיות המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1350 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, קמח, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Canelés דה בורדו, Canel? s, ו מיני וניל Caneles (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב, חמאה, מלח שעועית וניל (פוד) וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ואז מיד להסיר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מערבבים את הסוכר והקמח בקערת ערבוב.
מניחים את החלמונים בקערה נפרדת, ואז לשפוך על החלב החם.
מוסיפים את זה לקמח ומערבבים בעדינות לשלב, ואז מוסיפים את הרום. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 48 שעות לפני השימוש, משאירים את שעועית הוניל בבלילה.
מחממים את התנור ל 400ºF (200ºC). כדי להכין תבניות נחושת חדשות, מברשת עם חמאה מומסת ושעוות דבורים ולשים בתנור במשך 1 שעה, ואז לתת מגניב. אם משתמשים בתבניות סיליקון, מניחים במקפיא במשך 1-2 שעות לפני האפייה.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425ºF (220ºC).
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, משאיר פער 1/2 אינץ ' (1cm) בחלק העליון.
מניחים תבניות נחושת על תבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºC (200ºC) ומבשלים עוד 15-20 דקות. אם משתמשים בסיליקון, הגדר את התנור ל 475ºF (240ºC).
אופים במשך 25 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºF (200ºC) ואופים עוד 15-20 דקות.
הקש על התבניות כדי לשחרר את canelés.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט ולאכול בתוך כמה שעות של אפייה.