מלון אקווה פרסקה עם סלק מערבולת
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? מלון אקווה פרסקה עם מערבולת סלק יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מלון, מים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: אבטיח אקווה פרסקה, אבטיח אקווה פרסקה, ו מלון אגואה פרסקה.
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
לעטוף סלק בנייר כסף ולשים במחבת גיליון 4 צדדית קטנה, ולאחר מכן לצלות עד רך כאשר פירסינג בסכין, 45 עד 50 דקות. לפתוח ולהניח לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בעוד צלי סלק, cantaloupe purée, 3 כוסות מים, מיץ ליים, ו 1/4 עד 1/3 כוס סוכר (לפי הטעם) ב 3 עד 4 קבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה לכל אצווה. לצנן agua פרסקה עד קר, על 2 שעות.
לקלף וקוצצים סלק, ואז purée עם כוס הנותרים סוכר כף הנותרים בבלנדר ניקה עד חלקה. צ ' יל סלק purée עד קר, על 2 שעות.
כדי לשרת, יוצקים agua fresca על קרח בכוסות גבוהות, ואז לרקוח 1 כף סלק על גבי כל משקה, מערבל אותו דקורטיבי עם כף.
Agua fresca ו beet purée יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר בנפרד.