מלון, נקניק סראנו וסלט ארוגולה נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך ארוגולה, פלפל, חזיר סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלון, ארוגולה, נקניק סראנו עם רוטב פפריקה מעושן, מלון, ארוגולה, נקניק סראנו עם רוטב פפריקה מעושן, ו נקניק סראנו וסלט ארוגולה עם סלסה רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מלון וחזיר; לזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלון
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מסדרים את ארוגולה בשכבה זוגית על מגש הגשה. למעלה עם תערובת מלון; מפזרים באופן שווה עם גבינה.