קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו

מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו
מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 108 גרם חלבון, 82 גרם שומן, ובסך הכל של 1262 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם חומץ שרי, לימונים, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, צלעות חילוף, ו אבא של צלעות.

הוראות

1
לצלעות: חממו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס והתחילו קודם את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד את המלח, הפלפל והפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את הממברנה הדקה מצד העצם של הצלעות וזורק. מפזרים קלות את התיבול על שני צידי הצלעות ואז מניחים את המתלים, בצד הצלעות כלפי מטה על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מכניסים לתנור ואופים עד שלצלעות יש קרום נחמד (המכונה גם "קליפה") מבחוץ והבשר יתרחק מהעצם, 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים מכינים את רוטב הרומסקו: מניחים סיר גדול על אש בינונית ומצפים בכמות נדיבה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסטים עד להזהבה, 6 עד 7 דקות. מתבלים במעט מלח וזורקים את קוביות הלחם בזמן שהם מבשלים כך שהם משחימים באופן שווה בכל רחבי. בסיום מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את רסיסי השקדים לתבנית היבשה וטוסטים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. מצפים את התבנית בשמן זית נוסף ומוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הפלפלים האדומים הסחוטים ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מתבלים בעוד מלח ופלפל הקאיין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזל הצטמצם מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
11
למעבד מזון מוסיפים את השקדים ותערובת העגבניות והפלפלים. דופק עד קצוץ היטב, ולאחר מכן מוסיפים את קוביות הלחם וממשיכים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים את חומץ השרי ובזמן שהמעבד פועל מזלפים פנימה 1/2 כוס שמן זית. ממשיכים להתמזג עד שהרוטב מתחלב. טועמים את הרוטב ומתבלים שוב במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מוציאים את הצלעות מהתנור, ובעודם חמים, סוחטים מעט מיץ ליים טרי על כל המתלים. הצלעות יספגו את מיץ הליים וזה ישלים את הצלעות העשירות והשומניות בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלעות חילוףצלעות חילוף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
חותכים את הצלעות בכל עצם שנייה ומגישים עם רוטב הרומסקו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו פבליסט. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
טמפרניו פבליסט
טמפרניו פבליסט
עמוס אוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך וחם ומספק.