קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו

מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו
מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 108 גרם חלבון, 82 גרם שומן, ובסך הכל של 1262 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם חומץ שרי, לימונים, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, צלעות חילוף, ו אבא של צלעות.

הוראות

1
לצלעות: חממו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס והתחילו קודם את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מערבבים יחד את המלח, הפלפל והפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את הממברנה הדקה מצד העצם של הצלעות וזורק. מפזרים קלות את התיבול על שני צידי הצלעות ואז מניחים את המתלים, בצד הצלעות כלפי מטה על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מכניסים לתנור ואופים עד שלצלעות יש קרום נחמד (המכונה גם "קליפה") מבחוץ והבשר יתרחק מהעצם, 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
בינתיים מכינים את רוטב הרומסקו: מניחים סיר גדול על אש בינונית ומצפים בכמות נדיבה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסטים עד להזהבה, 6 עד 7 דקות. מתבלים במעט מלח וזורקים את קוביות הלחם בזמן שהם מבשלים כך שהם משחימים באופן שווה בכל רחבי. בסיום מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים את רסיסי השקדים לתבנית היבשה וטוסטים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. מצפים את התבנית בשמן זית נוסף ומוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים את הפלפלים האדומים הסחוטים ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מתבלים בעוד מלח ופלפל הקאיין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזל הצטמצם מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
11
למעבד מזון מוסיפים את השקדים ותערובת העגבניות והפלפלים. דופק עד קצוץ היטב, ולאחר מכן מוסיפים את קוביות הלחם וממשיכים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פאי דלעותפאי דלעות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
מוסיפים את חומץ השרי ובזמן שהמעבד פועל מזלפים פנימה 1/2 כוס שמן זית. ממשיכים להתמזג עד שהרוטב מתחלב. טועמים את הרוטב ומתבלים שוב במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מוציאים את הצלעות מהתנור, ובעודם חמים, סוחטים מעט מיץ ליים טרי על כל המתלים. הצלעות יספגו את מיץ הליים וזה ישלים את הצלעות העשירות והשומניות בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלעות חילוףצלעות חילוף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
חותכים את הצלעות בכל עצם שנייה ומגישים עם רוטב הרומסקו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו פבליסט. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
טמפרניו פבליסט
טמפרניו פבליסט
עמוס אוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך וחם ומספק.