מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו
מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 108 גרם חלבון, 82 גרם שומן, ובסך הכל של 1262 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם חומץ שרי, לימונים, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, צלעות חילוף, ו אבא של צלעות.
הוראות
לצלעות: חממו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס והתחילו קודם את הצלעות.
מערבבים יחד את המלח, הפלפל והפפריקה.
הסר את הממברנה הדקה מצד העצם של הצלעות וזורק. מפזרים קלות את התיבול על שני צידי הצלעות ואז מניחים את המתלים, בצד הצלעות כלפי מטה על מגש אפייה.
מכניסים לתנור ואופים עד שלצלעות יש קרום נחמד (המכונה גם "קליפה") מבחוץ והבשר יתרחק מהעצם, 3 1/2 עד 4 שעות.
בינתיים מכינים את רוטב הרומסקו: מניחים סיר גדול על אש בינונית ומצפים בכמות נדיבה של שמן זית.
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסטים עד להזהבה, 6 עד 7 דקות. מתבלים במעט מלח וזורקים את קוביות הלחם בזמן שהם מבשלים כך שהם משחימים באופן שווה בכל רחבי. בסיום מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים את רסיסי השקדים לתבנית היבשה וטוסטים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. מצפים את התבנית בשמן זית נוסף ומוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, 1 דקה.
מוסיפים את הפלפלים האדומים הסחוטים ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מתבלים בעוד מלח ופלפל הקאיין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזל הצטמצם מעט, 8 עד 10 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
למעבד מזון מוסיפים את השקדים ותערובת העגבניות והפלפלים. דופק עד קצוץ היטב, ולאחר מכן מוסיפים את קוביות הלחם וממשיכים לעבד.
מוסיפים את חומץ השרי ובזמן שהמעבד פועל מזלפים פנימה 1/2 כוס שמן זית. ממשיכים להתמזג עד שהרוטב מתחלב. טועמים את הרוטב ומתבלים שוב במלח במידת הצורך.
מוציאים את הצלעות מהתנור, ובעודם חמים, סוחטים מעט מיץ ליים טרי על כל המתלים. הצלעות יספגו את מיץ הליים וזה ישלים את הצלעות העשירות והשומניות בצורה מושלמת.
חותכים את הצלעות בכל עצם שנייה ומגישים עם רוטב הרומסקו בצד.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו פבליסט. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![טמפרניו פבליסט]()
טמפרניו פבליסט
עמוס אוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך וחם ומספק.