קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית דלעת-ערמונים מלוחים

מלית דלעת-ערמונים מלוחים
מתובל דלעת ערמון מלית דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מרווה, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים-תאנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קוביות לחם על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש, משליך מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל, פטריות וסלרי למחבת, ומטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים תפוח ואוכמניות; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
תפוחתפוח
8
להוסיף ערמונים; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
9
הסר מן החום; מערבבים פטרוזיליה, מרווה, טימין.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
מרווהמרווה
10
מערבבים את הדלעת ואת 4 המרכיבים הבאים (דלעת דרך ביצים) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים לחם ותערובת פטריות; מערבבים בעדינות לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פטריותפטריות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
אופים ב 350 במשך 45 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד העליון הוא פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור