מלית דלעת-ערמונים מלוחים
מתובל דלעת ערמון מלית דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מרווה, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים-תאנים.
הוראות
מניחים קוביות לחם על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש, משליך מדי פעם.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, פטריות וסלרי למחבת, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים תפוח ואוכמניות; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף ערמונים; saut 1 דקה.
הסר מן החום; מערבבים פטרוזיליה, מרווה, טימין.
מערבבים את הדלעת ואת 4 המרכיבים הבאים (דלעת דרך ביצים) בקערה גדולה.
מוסיפים לחם ותערובת פטריות; מערבבים בעדינות לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; לכסות בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 45 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד העליון הוא פריך.