את המתכון למילוי לחם תירס בסגנון דרום ניתן להכין בערך תוך 30 דקות . מתכון זה מכיל 10 מנות עם 339 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שום, פלפל גרוס, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 28% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית לחם תירס דרומי , רוטב לחם תירס דרומי וצדפות (מילוי) , ועוף צלוי דרום של נערת יאנקי עם מלית לחם תירס .
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בקערה בינונית לשלב מיקס מאפינס, תירס, ביצים, יוגורט וחלב; מערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סאות'רן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Cellars Riesling Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.