את המתכון למילוי לחם תירס בסגנון דרום ניתן להכין בערך תוך 30 דקות . מתכון זה מכיל 10 מנות עם 339 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שום, פלפל גרוס, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 28% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית לחם תירס דרומי , רוטב לחם תירס דרומי וצדפות (מילוי) , ועוף צלוי דרום של נערת יאנקי עם מלית לחם תירס .
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית לשלב מיקס מאפינס, תירס, ביצים, יוגורט וחלב; מערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
1/4 כוס יוגורט תות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה ומטגנים בצל, סלרי, פלפל ירוק ושום. כשהבצל רך מערבבים פנימה טימין, בזיליקום, אורגנו, מלח, פלפל, קאיין ומרק. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מסירים מהאש.
סאות'רן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Cellars Riesling Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.