מלית עוף איטלקית
המתכון איטלקי Chard מלית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 315 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, שן שום, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו ארנקים שוויצריים עם מילוי נקניק, אורז מלית עם Chard שוויצרי וצימוקים, ו שורש סלרי, אפרסמון, ו Chard שוויצרי " מלית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לתוך 1/2-in. פרוסות.
מניחים פרוסות בקערה גדולה ומוסיפים חלב.
מערבבים בעדינות עם כף כדי להרוות עם חלב ולתת לעמוד על 30 דקות. מערבבים מדי פעם.
בינתיים, למקם 6-8 qt. סיר מעל חום גבוה. לסחוט נקניקיות מתוך תרמילים לסיר. השליכו תרמילים. לבשל בשר, ערבוב לעתים קרובות להתפורר, עד השחמה קלה, 10 עד 15 דקות; להשליך שומן.
מוסיפים פטרוזיליה, שום, בצל וסלרי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות משחימים קלות, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים chard ו 1/2 כוס מים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 5 דקות.
עם הידיים, לסחוט פרוסות לחם לשבור אותם לחתיכות זעירות.
מוסיפים תערובת בשר מבושלת, פרמזן, בזיליקום, מרווה ורוזמרין. מתבלים במלח לפי הטעם.
מחממים תנור ל 325 או 350 (השתמש בטמפרטורת טורקיה דורש; ראה הערה להלן). כפיות מלית לתוך 3 qt רדוד. (9-by 13-in.) תבשיל. עבור מלית לח, לכסות עם נייר; עבור מלית פריך, לא לכסות.
אופים עד חם (לפחות 150 במרכז) או משחימים קלות, לפחות 30 דקות.
הפוך קדימה: עד 1 יום קדימה, לעשות מלית, לשים תבשיל, כיסוי, וצינה. אפשר על 1 שעה לאפות.
הערה: עבור תרנגולי הודו 10-13 ק " ג., תנור / bbq טמפרטורה צריך להיות 350; עבור תרנגולי הודו 14 ק " ג. ושוב, תנור/bbq טמפרטורה צריך להיות 32
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo