מלית ערמונים וצדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ערמון-ו-צדפות מלית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים-תאנים.
הוראות
פרוסת לחם לפרוסות 1/2 אינץ'; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מורחים על תבנית אפייה, ואופים 15 דקות או עד קלוי קלות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שרי ו-5 המרכיבים הבאים. לבשל 5 דקות או עד שרי הוא כמעט התאדה.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מערבבים פטרוזיליה ו 3 מרכיבים הבאים, זורק עד היטב מעורבב.
העברת תערובת לתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום. (עשוי להיות מכוסה ומקורר בין לילה.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
אופים מלית 40 דקות. לחשוף, ואופים 15 דקות או עד חום זהוב.