מלפפון-חמאה וישיסואז
מלפפון-חמאה Vichyssoise נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מיץ לימון, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכונים דומים: וישיסואז עם כרובית וחמאה, וישיסואז עם כרובית וחמאה, ו חמאה וישיסואז עם גרגיר הנחלים.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 8 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מלפפון קצוץ, תפוחי אדמה, מרק 2 פחיות למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
מניחים שליש תערובת תפוחי אדמה בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת תפוחי אדמה נותרת. מגניב.
להוסיף הנותרים 1 מרק עוף יכול, חלב חמאה, מיץ, מלח, ופלפל לתערובת תפוחי אדמה מקורר, ערבוב היטב. כיסוי וצינה.
מקשטים עם מלפפון פרוס דק.