קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

מלפפון-חמאה וישיסואז

מלפפון-חמאה וישיסואז
מלפפון-חמאה Vichyssoise נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מיץ לימון, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכונים דומים: וישיסואז עם כרובית וחמאה, וישיסואז עם כרובית וחמאה, ו חמאה וישיסואז עם גרגיר הנחלים.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 8 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מלפפון קצוץ, תפוחי אדמה, מרק 2 פחיות למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים שליש תערובת תפוחי אדמה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
6
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
7
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת תפוחי אדמה נותרת. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף הנותרים 1 מרק עוף יכול, חלב חמאה, מיץ, מלח, ופלפל לתערובת תפוחי אדמה מקורר, ערבוב היטב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
9
מקשטים עם מלפפון פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך