מלפפון חמוץ חריף (Ah-jaht)
מלפפון חמוץ חריף (Ah-jaht) הוא מלפפון חמוץ ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם יש לכם חומץ מזוקק, שאלוט, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-35 דקות. נסו מתוק ' N ' חמוץ מקפיא חריף, חמוצים מטוגנים ורוטב טבילה חריף, ו פריך, מתוק, לחם חריף וחמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, חומץ, מים, ומלח בסיר קטן ומניחים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם עד הסוכר והמלח התמוססו, כ -3 עד 4 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים מחצית המלפפונים בצנצנת זכוכית 1 ליטר. למעלה עם חצי שאלוט וחצי מצ ' יילס. חזור עם המלפפונים הנותרים, שאלוט, צ ' יילס.כאשר המלח התקרר, יוצקים אותו לתוך הצנצנת ולאטום עם מכסה הידוק. לנער או לסובב את הצנצנת באופן שווה להפיץ את המלח. מקררים למשך 24 שעות לפני ההגשה, מטלטלים או מסובבים את הצנצנת מדי פעם בזמן שהתערובת מתמלחת. החמוצים ניתן לאחסן במקרר עד 1 שבוע.