מלפפונים חמוצים מתוקים
חמוצים מקפיאים מתוקים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 59 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 32. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך סוכר, פלפל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מלפפון חמוץ מתוק מקפיא קל, חמוצים לחם וחמאה פריכים, מתוקים וחריפים, ו מלפפון חמוץ מקפיא.
הוראות
במיכל גדול, לשלב את המלפפונים, בצל, פלפל ירוק 2 כפות מלח. מכסים בקרח כתוש ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למשך 8 שעות.
מסננים; שוטפים ומסננים שוב.
בסיר גדול שלבו את הסוכר, החומץ, זרעי הסלרי ושאר המלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. כפית מעל תערובת מלפפון.
יוצקים לצנצנות או למיכלי מקפיא. מגניב.
למעלה עם מכסים. מכסים ומקפיאים עד 6 שבועות. להפשיר בטמפרטורת החדר במשך 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.