ממפיס פריד טורקיה
ממפיס פריד טורקיה היא ללא גלוטן וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.82 דולר למנה. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 98 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, הודו, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. נסו רגלי טורקיה בסגנון ממפיס - אלטון בראון, ההודו המטוגן העמוק האהוב עלי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, ו מארלו של ממפיס מנגל יבש לשפשף (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את ההודו למטגן הריק ומכסים במים קרים.
הסר את ההודו; סמן את הקו בו המים נמצאים בסיר. רוקן את המים וייבש היטב את הטיגון וההודו.
מערבבים בקערה את הפפריקה המעושנת, אבקת השום, אבקת הבצל, פלפל הקאיין, הטימין, 1 כף מלח ו -1 1/2 כפיות פלפל שחור.
מפזרים מעט משפשוף התבלינים בתוך חלל ההודו. הפרד את העור מבשר השד בעזרת האצבעות, החל בחלק העליון של השד והחליק ימינה ושמאלה ואז עבד למטה. לעסות חלק מהשפשוף על הבשר שמתחת לעור.
מפזרים את שארית השפשוף על עור ההודו.
מניחים את ההודו על מגש סדין ומכסים בניילון. מקררים לילה או עד 24 שעות כדי שהטעמים יוכלו להתחתן.
מלאו את הטיגון בשמן בוטנים לקו שסימנתם (אל תמלאו יותר משלושה רבעים מהדרך). מחממים את השמן ל 400 מעלות צלזיוס, זה ייקח בערך 1 שעה.
בינתיים, הוציאו את ההודו מהמקרר ותנו לו להגיע לטמפרטורת החדר כשהשמן שלכם מתחמם. לאחר השמן מגיע 400 מעלות צלזיוס, בזהירות רבה להוריד את תרנגול הודו לתוך השמן החם. (רוב טורקיה דיפ הטיגון מגיע עם סל עבור את טורקיה כי יש ווים וידית כדי נמוך ולהרים; אחרת, לקבל עצמך ארוך סט של חסון מלקחי לאחיזה בתוך חלל ושד תעשייתי מטבח מזלג כדי להחזיק את הצד האחורי של ציפור.) וודאו שהשמן שומר על הטמפרטורה שלו בזמן הטיגון. מטגנים את ההודו עד שהעור חום זהוב כהה ופריך, או עד שהטמפרטורה הפנימית של השד מגיעה ל -155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -45 דקות. מוציאים בזהירות את ההודו מהשמן ונותנים לו לנוח ולנקז על רשת, כ-30 דקות. אל תכסה את ההודו בנייר כסף או שהוא יאבד חלק מהפריכות שלו. הטמפרטורה הפנימית תעלה ל 165 מעלות צלזיוס בזמן מנוחה.
העבירו את ההודו ללוח או מגש.