ממרח אבוקדו אתני
ממרח אבוקדו אתני דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כוסברה, אבקת שום, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה עובד טוב כמו מתאבן. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: ביצים אתניות, קינוח יוגורט אתני, ו בסגנון אתני טורקיה בייקון ותפוחי אדמה אין מרק מרק.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). מסדרים פלפלים צ ' ילה על תבנית אפייה.
טוסט צ ' ילה פלפלים מחוממים מראש עד השחמה, על 7 דקות.
מערבבים אבוקדו, בצל ועגבניות רומא יחד בקערה.
מערבבים עגבניות משומר, כוסברה, פלפלים קלויים צ ' ילה, אבקת שום, ומלח בבלנדר עד חלקה.
יוצקים כמחצית תערובת עגבניות מעורבב לתוך תערובת אבוקדו. שמור שאריות תערובת עגבניות לשימוש נוסף או לטבילה.
לסחוט מיץ ליים לתוך תערובת אבוקדו ומערבבים בעדינות עד בשילוב שווה.
מעבירים ממרח אבוקדו לקערה קטנה יותר, ומניחים באמצע בור אבוקדו שמור כדי למנוע בראונינג.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.