המתכון מתובל בזיליקום גוואקמולי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 10 דקות. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך מלח כשר, פתיתי פלפל, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו ממרח אבוקדו בזיל, גואקמולי עם בזיליקום ובצלצלים, ו גואקמולי עם בזיליקום & שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב גדולה, מחית 1 של אבוקדו קצוץ עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיפים את שאר האבוקדו הקצוץ, את השום, העגבניות, מיץ לימון, מיץ לימון, בצל ירוק, בזיליקום, פתיתי פלפל אדומים כתושים, מלח ופלפל; מערבבים לשלב. לטעום ולהתאים את התיבול, לפי הצורך, עם פתיתי פלפל אדום כתוש, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
בצל ירוק
מיץ לימון
מיץ ליים
תיבול
אבוקדו
עגבנייה
שום
באזיל!
3
אם לא משרת מיד, מפזרים קצת מיץ לימון על החלק העליון לכסות לשים לעטוף פלסטיק ישירות על גבי משטח גואקמולי. לאחסן במקרר עד 2 ימים.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.