ממרח אבוקדו בייקון ועגבניות של ריק ביילס
המתכון בייקון של ריק ביילס וגואקמולי עגבניות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. 1389 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון בינוני עבה, כוסברה, עגול בינוני גדול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט עוף מקסיקני' ריק Bayless עם ממרח אבוקדו ורומיין טרי, Horchata (מותאם מריק Bayless), ו מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (10 אינץ'), מבשלים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על חום בינוני, הופכים אותם מדי פעם, עד פריך ושחמה, כ -10 דקות.
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים בצפיפות.
חותכים סביב כל אבוקדו, מגזע לפריחה מקצה ובחזרה, ואז לסובב את שני החצאים בנפרד. להוציא את הבור. לגרוף את הבשר מן העור לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה מיושנת או מזלג גדול או כף, מועכים את האבוקדו לתוך מחית גס.
סקופ את הבצל לתוך מסננת קטנה ולשטוף מתחת למים קרים. לנער את המים העודפים ולהעביר לקערה, יחד עם צ 'ילי צ' יפוטלה, עגבניות, כוסברה (לחסוך קצת לקישוט אם אתה רוצה) ועל 2/3 של בייקון. בעדינות מערבבים לשלב את כל החומרים. טעם ועונה עם מלח, בדרך כלל על 1/2 כפית, ומיץ לימון מספיק כדי להוסיף קצת ניצוץ.