קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות27
מגזין

ממרח אבוקדו בייקון ועגבניות של ריק ביילס

ממרח אבוקדו בייקון ועגבניות של ריק ביילס
המתכון בייקון של ריק ביילס וגואקמולי עגבניות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. 1389 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון בינוני עבה, כוסברה, עגול בינוני גדול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט עוף מקסיקני' ריק Bayless עם ממרח אבוקדו ורומיין טרי, Horchata (מותאם מריק Bayless), ו מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה (10 אינץ'), מבשלים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על חום בינוני, הופכים אותם מדי פעם, עד פריך ושחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים בצפיפות.
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
3
חותכים סביב כל אבוקדו, מגזע לפריחה מקצה ובחזרה, ואז לסובב את שני החצאים בנפרד. להוציא את הבור. לגרוף את הבשר מן העור לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה מיושנת או מזלג גדול או כף, מועכים את האבוקדו לתוך מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
(עשוי לפי הוראות החבילה)(עשוי לפי הוראות החבילה)
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
סקופ את הבצל לתוך מסננת קטנה ולשטוף מתחת למים קרים. לנער את המים העודפים ולהעביר לקערה, יחד עם צ 'ילי צ' יפוטלה, עגבניות, כוסברה (לחסוך קצת לקישוט אם אתה רוצה) ועל 2/3 של בייקון. בעדינות מערבבים לשלב את כל החומרים. טעם ועונה עם מלח, בדרך כלל על 1/2 כפית, ומיץ לימון מספיק כדי להוסיף קצת ניצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.