ממרח אבוקדו עם בייקון, רמפות בגריל (או בצל ירוק) וטומטילים קלויים
ממרח אבוקדו עם בייקון, רמפות בגריל (או בצל ירוק) וטומטילו קלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 618 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם tomatillos, מיץ לימון, סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ו ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות ופלפלים צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל גז בינוני או להדליק גריל פחם ולתת לו לשרוף עד הגחלים הם בינוניים חמים ומכוסים באפר אפור.
להניח את חצי tomatillos לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה או תבנית מתכת אפייה להחליק על הגריל.
מברשת רמפות (או בצל ירוק או עירית שום) עם שמן.
הנח אותם ישירות על הגריל, יחד עם צ ' ילה (אין צורך בשמן). גריל את הרמפות (או את העמידה שלהם) ואת צ 'ילה, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים בעושר—הרמפות ייקח 4 עד 5 דקות, צ' ילה על 1
מבשלים את tomatillos על 3 עד 4 דקות, עד רך משחימים בצד אחד, ואז להפוך אותם מעל ומבשלים את הצד השני. תרגיע הכל. דק קוצצים את הרמפות (וכו'.) וצ ' ילה, ואז לגרד לתוך קערה גדולה. קוצצים את tomatillo לחתיכות קטנות ולקרצף אותם עם רמפות, ולאחר מכן לגרד כל מיץ שנותר על תבנית האפייה.
בעוד הירקות בגריל מתקררים, לבשל את הבייקון בשכבה אחת במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד השחמה ופריך, על 10 דקות.
מסננים על מגבות נייר, ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
חותכים את האבוקדו לשניים, מפעיל סכין סביב הבור מלמעלה למטה ובחזרה למעלה. לסובב את החצאים בכיוונים מנוגדים לשחרר את הבור מצד אחד של כל אבוקדו.
הסר את הבור, ואז לגרוף את הבשר מכל מחצית לקערה עם tomatillos. עם מרסק תפוחי אדמה מיושן, מזלג גדול או את הגב של כף גדולה, לרסק בגסות את האבוקדו עם תערובת tomatillo. מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה וחצי בייקון. טעם ועונה עם מלח, בדרך כלל על 1 כפית. כיסוי עם ניילון נצמד לחוץ ישירות על פני השטח של ממרח האבוקדו לקרר עד שאתה מוכן לשרת.
כשיגיע הזמן, לגרד את ממרח האבוקדו לתוך צלחת הגשה ומפזרים עם בייקון שנותר.
רמפות זמינות רק באביב ורק בחלקים מסוימים של ארצות הברית; אם שלך הוא האזור, אתה כנראה רק למצוא אותם בשווקים של חקלאים או חנויות מיוחדות. שום עירית (הם נראים כמו עירית אבל הם שטוחים, עם ניחוח שום מובהק) הם בדרך כלל בשפע בשווקים אסיה; הם רב שנתי וקל לגדול, וזה מה שאני עושה. אני אוהב אותן מטוגנות או צלויות בשביל הטעם המתוק והירוק שלהן. בצל ירוק קל למצוא בכל מקום, כל יום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.