קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות16
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

ממרח אבוקדו עם בייקון, רמפות בגריל (או בצל ירוק) וטומטילים קלויים

ממרח אבוקדו עם בייקון, רמפות בגריל (או בצל ירוק) וטומטילים קלויים
ממרח אבוקדו עם בייקון, רמפות בגריל (או בצל ירוק) וטומטילו קלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 618 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם tomatillos, מיץ לימון, סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ו ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות ופלפלים צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל גז בינוני או להדליק גריל פחם ולתת לו לשרוף עד הגחלים הם בינוניים חמים ומכוסים באפר אפור.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
להניח את חצי tomatillos לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה או תבנית מתכת אפייה להחליק על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברשת רמפות (או בצל ירוק או עירית שום) עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רמפותרמפות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הנח אותם ישירות על הגריל, יחד עם צ ' ילה (אין צורך בשמן). גריל את הרמפות (או את העמידה שלהם) ואת צ 'ילה, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים בעושר—הרמפות ייקח 4 עד 5 דקות, צ' ילה על 1
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רמפותרמפות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מבשלים את tomatillos על 3 עד 4 דקות, עד רך משחימים בצד אחד, ואז להפוך אותם מעל ומבשלים את הצד השני. תרגיע הכל. דק קוצצים את הרמפות (וכו'.) וצ ' ילה, ואז לגרד לתוך קערה גדולה. קוצצים את tomatillo לחתיכות קטנות ולקרצף אותם עם רמפות, ולאחר מכן לגרד כל מיץ שנותר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
רמפותרמפות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בעוד הירקות בגריל מתקררים, לבשל את הבייקון בשכבה אחת במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד השחמה ופריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים על מגבות נייר, ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
חותכים את האבוקדו לשניים, מפעיל סכין סביב הבור מלמעלה למטה ובחזרה למעלה. לסובב את החצאים בכיוונים מנוגדים לשחרר את הבור מצד אחד של כל אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הסר את הבור, ואז לגרוף את הבשר מכל מחצית לקערה עם tomatillos. עם מרסק תפוחי אדמה מיושן, מזלג גדול או את הגב של כף גדולה, לרסק בגסות את האבוקדו עם תערובת tomatillo. מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה וחצי בייקון. טעם ועונה עם מלח, בדרך כלל על 1 כפית. כיסוי עם ניילון נצמד לחוץ ישירות על פני השטח של ממרח האבוקדו לקרר עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
TomatillosTomatillos
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
כשיגיע הזמן, לגרד את ממרח האבוקדו לתוך צלחת הגשה ומפזרים עם בייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
11
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1
רמפות זמינות רק באביב ורק בחלקים מסוימים של ארצות הברית; אם שלך הוא האזור, אתה כנראה רק למצוא אותם בשווקים של חקלאים או חנויות מיוחדות. שום עירית (הם נראים כמו עירית אבל הם שטוחים, עם ניחוח שום מובהק) הם בדרך כלל בשפע בשווקים אסיה; הם רב שנתי וקל לגדול, וזה מה שאני עושה. אני אוהב אותן מטוגנות או צלויות בשביל הטעם המתוק והירוק שלהן. בצל ירוק קל למצוא בכל מקום, כל יום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רמפותרמפות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.