. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו קרמי, ממרח אבוקדו קרמי, ו קרם Guacamole Gazpacho.
הוראות
1
אבוקדו מחית בקערה גדולה. מערבבים עגבניות, בצל ירוק, מיץ ליים, סלסה, שום, שמנת חמוצה, חומץ, פלפל קאיין, וכמון עם אבוקדו פירה עד מעורב באופן שווה; העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.