ממרח בוטנים בקארי (רוטב סאטה תאילנדי)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סאטאי תאילנדי עם רוטב בוטנים, סאטה עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים, ו סאטה בקר עם קוקוס תאילנדי-רוטב בוטנים.
הוראות
מניחים את כל החומרים לתוך בינוני, מיקרוגל הוכחה ערבוב קערה; לטאטא את כולם יחד עד שהם מעורבים היטב.
מיקרוגל התערובת על גבוה במשך דקה אחת. בדוק אם אבקת חלב הקוקוס נמסה. התפשטות צריכה להיות חלקה למדי. אם זה עדיין קשה מדי, להוסיף 2 כפיות מים ומיקרוגל זה עוד דקה אחת.
תקן תיבול לפי הצורך. התאם את העקביות עם מים חמים, במידת הצורך. הממרח יכול להישמר בצנצנת אוויר חזק במקרר במשך 2 שבועות.