ממרח גבינה ממולא
ממרח גבינה ממולא נטול גלוטן, וקמאיות תבלין. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת שמנת, גבינת אדאם עגולה, לבבות ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו לחמניות ממולאות גבינה / לחמניות ממולאות גבינה, Liptauer Cheese-ממרח גבינה הונגרית, ו ממרח חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר לעטוף פלסטיק חיצוני של גבינה.
חותכים רק דרך החלק העליון של שעווה (לא דרך גבינה), מה שהופך 8 פלחי שווים. בזהירות למשוך פלחי שעווה מהמרכז לכיוון הקצה החיצוני. חלול החוצה גבינה עם סכין או כף, משאיר 1/2 אינץ ' עבה בצד ותחתון; להזמין גבינה פגז. דק קוצצים מספיק של הגבינה scooped-out למדוד 1 כוס.
מניחים 1 כוס גבינה קצוצה, גבינת שמנת, לבבות ארטישוק, 3 כפות של צנוברים ואת בזיליקום במעבד מזון. לכסות ולעבד עד מעורב היטב.
לארוז חצי מהתערובת (2/3 כוס) לתוך קליפת גבינה. שמור את החצי השני למילוי מחדש. לחץ שאריות צנוברים בקלילות לתוך גבי גבינה. מכסים ומקררים עד מילוי מוצק, על 3 שעות אבל לא יותר מ 1 שבוע.